hot or not cowprint

HOT or NOT: Cow print

Waarschijnlijk is het je wel opgevallen dat de dierenprintjes tegenwoordig weer overal opduiken. Denk aan alle outfits met panterprint, tijgerprint, slangenprint, you name it. Maar heb je de nieuwste trend al op straat voorbij zien komen? Jawel, nu is ook cow print hip om te dragen!

Cow print

Ja, je leest het goed! De zwart of bruin-witte vlekken duiken nu overal op fashion items op. Natuurlijk zijn slangen en tijgers iets meer badass, maar met de koe houden we het lekker Nederlands en het ziet er niet eens zo verkeerd uit!

Doordat het wit afgewisseld wordt met zwarte en bruine vlekken is elk patroon weer anders, wat elk item uniek maakt.

Deze nieuwe trend zou geïnspireerd zijn op de western vibe en het doet ons dan ook onder andere denken aan de outfit van Jessie uit Toy Story. Right?! 

Ook celebs zoals Kylie Jenner hebben de nieuwe trend al ontdekt. Of het nou op schoenen, broeken, jasjes, jurkjes of nagels is: a touch of cow zien we steeds meer terugkomen.

Heb jij ook al laten weten wat je van deze nieuwe haartrend vind?

https://www.instagram.com/p/Bs0t6d-ncV3

https://www.instagram.com/p/BkNp6j2lRaR

https://www.instagram.com/p/BtIs8mmAypF

Hot or Not?

Wat vind jij van deze trend? Ons lijkt het heel leuk om te dragen als onderdeel van je outfit (een hele outfit met koeienprint is misschien nét iets te heftig, maar who knows). We zijn in ieder geval erg enthousiast om ons eerste cow-item aan te schaffen. Ben jij het hiermee eens? Of vind jij het helemaal verschrikkelijk? Laat jouw mening weten via @cosmogirl_nl!

LEES OOK:

Fotografie: Instagram @kyliejenner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen