ear cuff

HOT or NOT: Ear Cuffs

Steeds meer mensen laten hun oren piercen, maar niet iedereen durft er een gaatje bij te laten schieten. Hoor jij bij de angsthazen? No worries! Speciaal voor degene die niet hun oor willen laten piercen, maar wél zo nu en dan iets extra’s in hun oor willen dragen zijn er ear cuffs. Dit is een neppiercing die je op je oor kunt klemmen zodat het net lijkt het alsof je daar een piercing hebt.

It looks like a piercing

De ear cuff is een neppe variant van de conch- en helixpiercing. De ear cuff klem je op de plek waar de conch hoort te zitten en daardoor lijkt het net een echte piercing. Het voordeel aan de ear cuff is dat je iedere dag een andere kunt dragen en je het hele gedeelte van een piercing zetten en verzorgen kunt skippen. We hebben een aantal voorbeelden van de ear cuff trend voor je op een rijtje gezet.

Ben je toch van plan om een echte piercing te laten zetten? Lees dan eerst ons artikel over dingen die je moet weten voor je een piercing zet.

HOT or NOT?

Ben je enthousiast geworden van de ear cuff en vind je het helemaal HOT? Of hou je het liever bij een echte piercing? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl.

LEES OOK:

Beeld: Instagram @anfispol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen