heuptas

HOT or NOT: Heuptas

Je hebt ‘m vast wel overal in de winkels al zien liggen: de heupas (of zoals ‘t soms ook wel wordt genoemd: ‘fannypack’). Of je ‘m nou horizontaal over je heup draagt, of hip diagonaal langs je schouder: de heuptas is hot & happening! Wat vind jij van deze tasjes?

Heuptas

Waar deze tasjes oorspronkelijk waren bedoeld om horizontaal over je heupen te dragen, en eigenlijk alleen maar door de oudere generatie werd gedragen, zijn ze nu ook helemaal hip onder de jongeren. Niet alleen worden ze nu horizontaal over de heupen gedragen, maar ook diagonaal over de schouder. Super handig voor al je belangrijke items! Je klikt ze gemakkelijk vast en ziet er ook nog eens fashionable uit.

Soorten en maten

Allerlei verschillende merken en winkels zijn nu uitgekomen met de tasjes. Van Adidas, tot Primark; overal hangen de tasjes. Je hebt ze daarnaast ook nog in een heleboel verschillende kleuren, stoffen en maten. Van groot tot klein en van sparkle, neon, holographic tot gewoon basic. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende typen stoffen. Perfect om te combineren met die leuke zonnebril.

Where to shop?

Zoals we al zeiden, kun je deze tasjes op een heleboel plekken scoren. Check hier een paar voorbeelden en houd de website van CosmoGIRL! in de gaten voor een grotere shopping!

Heuptas

Heuptas €24,95 ADIDAS via ZALANDO

heuptas

Leren heuptas €29,99 €19,99 MANGO

HOT or NOT?

Waar gaat jouw keuze naartoe? Ga jij voor de opvallende holographic tas, eentje met groot het merk erop of voor een hele kleine classy one? Of vind jij de heuptas/fannypack eigenlijk helemaal niks?

Laat het ons weten via Instagram @cosmogirl_nl 

LEES OOK:

Beeld:  ADIDAS via ZALANDO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen