high waist bikini

HOT or NOT: High waist bikinibroekjes

Met het prachtige weer van afgelopen weekend, konden onverwachts de bikini’s weer uit de kast gehaald worden en moesten we onszelf plotseling weer bikini-proof maken (lees: harsen/waxen/scheren). Het zit er vast dik in dat jij inmiddels bent uitgekeken op je bikinitopje- of broekje van vorig jaar. Wij helpen je graag uit de brand, dus maak snel kennis met de HOT or NOT van deze week: high waist bikinibroekjes. Give it a try!

High waist bikini

Een high waist bikinibroekje heeft zo z’n voor- en nadelen. Zo bedekt-‘ie je buik én accentueert het je taille. Toch is zonnen met dit broekje niet ideaal als je van plan bent om bij te kleuren.

De broekjes zijn er in allerlei verschillende kleuren en patronen. Super leuk om ook te combineren met verschillende bikini topjes!

Raak jij je bikini’s altijd kwijt in je overvolle kledingkast? Lees dan deze tips voor een opgeruimde kledingkast en raak je bikini’s nooit meer kwijt!

HOT or NOT?

Vind jij deze bikini trend HOT or NOT en ben jij deze zomer van plan om met een high waist bikinibroekje op het strand te liggen, of houd jij het toch liever bij de lage cut? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl!

Benieuwd waar je de leukste high waist bikinibroekjes kunt shoppen? Houd dan de site van CosmoGIRL! de komende dagen in de gaten!

LEES OOK: 

Beeld: Instagram @kellyyypost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen