Wij knipperden even twee keer met onze ogen toen we een uitnodiging kregen voor de Lidl-fashionshow tijdens Amsterdam Fashion Week. Wie had gedacht dat het supertof zou worden? Onze Simone was aanwezig en liet jullie meegluren via onze Insta-Story. ‘Lekker kleurrijk’, noemde ze de show.

Heidi Klum X Lidl

De ‘Esmaracollectie’, zoals Lidl het noemt, is ontworpen door Heidi Klum. Wees niet bang, de kleding heeft nog steeds zachte Lidl-prijsjes i.p.v. dure designerprijzen. Dat is een plus, maar de vraag is natuurlijk: ga je dan ook echt met Lidl-kleding lopen? Why not! Wij vinden de collectie hartstikke HOT! Met name de trenchcoat viel bij onze Simone in de smaak. En zo ook bij jullie blijkt uit onze Insta-poll! Lees hier meer over de trenchcoat trend.

De jas is er in drie kleuren: rood, beige en zwart en kost maar €19,99. Verder bestaat de collectie nog uit broeken, vesten, coltruien, bloesjes, enkellaarsjes en tassen. Kortom: alles wat je nodig hebt om de herfst door te komen. Vanaf 17 september is de gehele collectie bij Lidl te koop. Wees er snel bij, want de keten kondigde al aan: ‘op is op!’

 

Wat vind je by the way van fietsbroekjes. HOT or NOT?

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Lidl