milkmaid

HOT or NOT: Milkmaid style

We hebben ze bijna allemaal gehad: de nineties, the eighties en seventies. Bijna alle decades zijn wel weer eens voorbij gekomen in modeland, maar met deze trend gaan we nog verder terug in de tijd. Zullen we zeggen zo’n vier eeuwen? Deze week kijken we naar een Nederlands geïnspireerd trendje: de milkmaid-trend. Geïnspireerd op de melkmeisjes van vroeger.

Prinses

Ken je de films waarin arme werkvrouwen de liefde van hun leven vinden in een knappe, rijke gentlemen? Of die over undercover prinsessen die stiekem hun hoge toren verlaten om de wereld te ontdekken? Oké, de gentlemen, toren of titel van prinses kunnen wij niet voor je fixen, maar met deze snoezige topjes kom je gauw in de buurt van de films. Voel je een prinses uit een -hopelijk niet waargebeurd-sprookje met deze jurkjes en topjes.

Door de mooie vorm van de top, staat ‘ie super cute en is ook prachtig te combineren met bijvoorbeeld je favo kettinkje.

HOT or NOT?

Deze zwierige jurkjes en topjes heb je in verschillende vormen. Voor een femme fatale versie kun je kiezen voor een strakker model, maar voor een avondje all-you-can-eat kun je een losser model kiezen.

Zo kan je alsnog al die vegan, beef snacks of McFlurries naar binnen werken, zonder last te krijgen van een knellende top. Je unroyal diner escapades zal niemand doorhebben met een cute soepel milkmaid outtie.

Wat denken jullie HOT or NOT? En heb je al laten weten wat je van die van vorige week vond?LEES OOK:

Beeld: Instagram @asimakemymark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen