Say hi to the eighties, neon is terug van weggeweest. De tint was al jaren lang te vinden in je etui (hallo markeerstift), maar nu dus ook in de vetste looks!

Neon outfits

Misschien vind je het iets te heftig om in een geel a la verkeersjasje rond te lopen, maar natuurlijk zijn er ook kleuren die minder pijnlijk voor je ogen zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van paars, roze of blauw? Je hoeft jezelf trouwens niet perse van top tot teen in een neonvriendelijk pak te hijsen, een accent is ook prima. Vind je dat toch too much? kies dan voor een accessoire, een bumbag of oorbellen bijvoorbeeld.

HOT or NOT?

Qua seizoensgevoeligheid is deze trend perfect. Voor de nog wat donkere dagen (nog 110 dagen until summer) is paars natuurlijk prachtig. Voor de zonnige dagen kan je zelf het zonnetje zijn met geel of oranje. Also, deze trend is natuurlijk heel leuk voor de feestelijkste lentedag van het jaar; Koningsdag. Dit betekent niet meer eindeloos rondstruinen naar een royal friendly outfit, maar even shoppen en klaar is kees. En je bent fashionably fabulous om te feesten met je eigen prinsen en prinsessen.

Je kunt zelf je eigen neon items maken! Zoals dit neon blouse jurkje.

https://www.instagram.com/p/BtMaOOan-Ey/

Heb je al de HOT or NOT van vorige week gezien? Iets met koetjes…

https://www.instagram.com/p/BtpPaLVDdyF/

https://www.instagram.com/p/BtVp3RRFWSg/

Wat vind jij van deze trend? Doe je eraan mee of toch niet? Wij zijn in ieder geval fan.

LEES OOK:

Fotografie: @bettycloster, @amanduhjordan, @carlabaptistapinto, @morgan_lillian