HOT OR NOT: SNAKE PRINT

We dragen al een aantal jaar massaal het luipaard printje. Believe it or not, in het begin durfden we dat niet allemaal! Maar inmiddels zijn we er aangewend en kunnen we niet meer zonder. De winkels hangen er nog steeds vol mee, maar een dierenprint die we nog meer zien hangen is die van de slang!

Misschien is het nog iets te heftig voor je want de print wordt niet subtiel geïntroduceerd. Nee, we hebben het over knielaarzen waarvan iedere millimeter een slangenhuidje is. Broeken, jassen, truitjes, ze zijn helemaal bedekt in snake skin.

HOT OR NOT?

Normaal gesproken vertellen we over de voor en tegen argumenten van een nieuwe trend. Is het hot of toch not.? In dit geval houden we het kort en skippen we de discussie, want de snake print is hartstikke HOT! Er is maar één regel en dat is dat de print nooit, maar dan ook nooit van een echte slang mag zijn!

WE LOVE FAKE SNAKE SKIN! Nu wil je natuurlijk weten waar je de beste items kunt shoppen, maar daar moet je nog even voor wachten. Onze eigen fashion redacteur Simone showt je namelijk alles in ons oktober issue!

LEES OOK: SHOPPEN: corduroy

 

Fotografie: Instagram @zara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen