hunkemoller dogkini

Hunkemöller komt met bikini’s voor je hond: de ‘dogkini’

De zomer is inmiddels niet heel ver meer weg, en daarom een goede reden om nieuwe bikini’s in te slaan. Maar wait for it… deze zomer kun je nu zelfs matchen met je hond! Ja je leest het goed, lingeriemerk Hunkemöller lanceert de dogkini: de bikini voor je hond.

De dogkini is hot

Jouw trouwe viervoeter kan er nu óók deze zomer fabulous uitzien in z’n eigen bikini en zo naast jou op het strand paraderen. Er wordt rekening gehouden met elk geslacht en de verschillende rassen, waardoor de collectie uit zowel bikini’s als shorts zal gaan bestaan. De collectie gaat daarbij ook nog matchen met de huidige swimwear collectie van Hunkemöller, zodat je nu daadwerkelijk met je hond kan matchen (zowel in de zomer als in de winter) #goals.

hunkemoller dogkini

Prijs

De collectie zal bestaan uit drie dogkini’s en twee dogshorts en zullen beschikbaar zijn in XS, S, M en L. Vanaf 15 april kun je ‘m online en in geselecteerde winkels kopen en prijzen variëren van €14,99 tot €24,99.

Ben jij al helemaal bikini ready voor de zomer? Lees hier wat je kan verwachten bij je eerste bikini wax.

1 April

Natuurlijk is het wel heel toevallig dat deze collectie rondom 1 april wordt gelanceerd. Hunkemöller houdt namelijk wel van de 1 april grapjes en zou zo vorig jaar ook een bikinilijn lanceren waarmee je met je bae kon matchen. De dogkini zou desalniettemin wel een heel leuk idee zijn!

LEES OOK:

Fotografie: Hunkemöller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen