Invito bestaat 25 jaar! Reden voor een feestje dus. Samen met stylist Fred van Leer heeft Invito de ‘Picked By Fred Collection’ samengesteld. Een collectie vol kleurrijke items, waar je helemaal happy van wordt!

Fred van Leer is één van Nederlands bekendste stylingqueens. Wie kent hem niet? In Hollands Next Top Model coachte hij de modellen naar de top, en op dit moment is Fred dagelijks te zien in het programma ‘Shopping Queens’. Omdat Invito jarig is, geeft de schoenenketen op alle schoenen uit zijn collectie standaard 25 procent korting. Daar gaat ons modehart sneller van kloppen!

Fred’s collectie is komende twee weken in alle Invito winkels verkrijgbaar. Wees er dus gauw bij voor een fashionable Fred van Leer schoentje! Later dit jaar lanceert Fred nog twee nieuwe collecties bij Invito; in mei en in augustus/september.

Ter ere van haar 25ste verjaardag, gaf Invito gister een Never Grow Up Fashion Feestje. En wat is er leuker dan lekker ouderwets bowlen? CG!’s Dewi en Helena waren er bij. Check hier de foto’s!


Helena en Dewi op de Never Grow Up party van Invito!


Fred gooit ook een balletje


Bij een feestje hoort natuurlijk ook taart!

De Picked By Fred Collection!