Kunstbende 2012 komt er aan en daarom wordt er op 22 januari een Fashion Workshop gegeven. Aynouk Tan is er sowieso bij en .. Irene van de Laar gaat catwalktraining geven!

De voorrondes van Kunstbende 2012, maar daarvoor worden nog een aantal te gekke workshops verzorgt. Eén daarvan is de Fashion Workshop, die op 22 januari gegeven wordt.

Vorige week spraken we niemand minder dan Aynouk Tan al over de Fashion Workshop. Zij zal op 22 januari de hele dag aanwezig te zijn om de deelnemers alle ins en outs van de fashion industrie te leren.

Op de dag zelf wordt niet alleen aandacht besteed aan het ontwerpen zelf, maar ook aan de show. Dat betekent licht, muziek en.. Modellen! Voor die laatste heeft Kunstbende Irene van de Laar ingeschakeld! Irene is heel lang model geweest en loopt af en toe nog steeds shows. Als iemand weet hoe jij de catwalk rockt, dan is zij het!

Ontwerp jij je eigen kleding? Doe jij mee met Kunstbende in de categorie Fashion, of wil je dat weer gaan doen? Ook voor je modellen is het leuk: er is wordt zelfs een catwalktraining gegeven! Voor slechts 5 euro kun jij bij deze workshop zijn! Geef je op via info@kunstbende.nl. Er is beperkt plaats, dus mail snel!

De voorrondes van Kunstbende 2012 starten vanaf 29 januari, met op 15 april de finale in De Melkweg. Inschrijven of meer weten? Dat kan via www.kunstbende.nl!