Joann

JOANN X NA-KD

Joann van den Herik ken je ongetwijfeld van het programma Curvy Supermodel of als columniste voor CG! In case you do not know her, believe us, dat wil je. Deze power girl staat niet alleen voor body positivity, maar is ook een echte fashion queen en dan hebben we het over de zelfontworpen truien voor NA-KD! Curious? Read on!

JOANN X NA-KD

Joann heeft in samenwerking met NA-KD twee truien ontworpen die vanaf zondag 27 oktober verkrijgbaar zijn op na-kd.com. Joann is super proud op haar zelfontworpen truien en we kunnen haar geen ongelijk geven:

joann

‘De trui met de V-hals heb ik ontworpen omdat ik een classy, vrouwelijk trui wilde hebben waarin je je figuur goed kan laten zien en het verhaal achter de coltrui is dat ik van oversized truien houd in combinatie met wijde mouwen. Ik vind het een mooi gezicht wanneer de mouwen een stukje onder je jasje vandaan komen en de trui daardoor niet helemaal wegvalt’, vertelde Joann over haar truien aan CG!

Kortingscode

De truien van Joann kunnen vanaf zondagochtend 07:30 besteld worden en zijn beide in twee kleuren verkrijgbaar. Als je je aanmeld via deze link, dan heb je om 7 uur al toegang tot de truien én krijg je een kortingscode.

Een eigen collectie

Als je dacht dat dit alles was, you thought wrong. Joann is niet de enige influencer die twee truien heeft ontworpen. Samen met nog drie andere influencers is ze in de race voor haar eigen NA-KD collectie die ze wint wanneer haar truien als eerste uitverkocht zijn. Support jij Joann met ons mee?!

LEES OOK: 

Fotografie: Nadia Bozic 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen