Vanaf het moment dat de eerste aflevering van de populaire Netflix-serie Riverdale werd uitgezonden, waren (naast Archie en Jughead) Betty en Veronica onze all time favorites! Al snel werden de twee vriendinnen uit de serie stijliconen. Terwijl wij nog druk bezig zijn met het vinden van de perfecte rode lippenstift, zoals die van Cheryl Blossom, heeft Keds het vinden van het perfecte Riverdale-item een stuk makkelijker gemaakt.

KEDS SHOES

Het schoenenmerk Keds lanceerde in samenwerking met Archie Comis zes paar sneakers. Op de sneakers zijn de vriendinnen Betty en Veronica te zien.

Helaas zijn deze superschattige schoenen nog niet op de Nederlandse Keds-site verkrijgbaar… Maar dat houdt true fans natuurlijk niet tegen om een paar te proberen te bemachtigen. Voor één paar schoenen betaal je tussen de 60 en 80 dollar.

keds

BETTY & VERONICA

De Betty&Veronica-collectie bestaat uit instappers en veterschoenen waarop de twee hartsvriendinnen te zien zijn. De schoenen zijn verkrijgbaar in lichtroze, roze, spijkerstof en wit, voorzien van de herkenbare Archie Comics-printjes.

kedskedskeds

Het merk Keds richt zich op vrouwelijke empowerment door samen te werken met onafhankelijke vrouwelijke ontwerpers, zoals Amy Roiland, Rachel Antonhoff en Sara Lyons. En wie zijn er nou meer independent dan Betty en Ronnie?

(Fotografie: www.keds.com)

LEES OOK: