Kendall Jenner

Kendall Jenner is het bestbetaalde model van de wereld

Laat je horen voor Kendall Jenner! Forbes heeft deze week bekend gemaakt dat zij het bestbetaalde model van de wereld is. En we beloven je dat de tranen je spontaan in de ogen springen als je hoort hoeveel deze lucky babe verdient…

Klaar voor? Sure? K, komt-ie: in 2017 alleen harkte Kendall maar liefst $22 miljoen binnen. Twee. En. Twintig. Miljoen. That’s right. Ze verdient haar leeftijd in miljoenen in slechts één jaar. Jan-ken.

Emma Roberts Crying GIF by ScreamQueens - Find & Share on GIPHY

Wel werkt ze er natuurlijk hard voor. Zo hengelde KenKen deals binnen met onder andere Estée Lauder, La Perla en Adidas. Ook post ze gesponsorde content op Instagram, waar ze 85 miljoen volgers heeft, draait ze mee in Keeping Up With The Kardashians, heeft ze een eigen kledinglijn, Kendall + Kylie met kleine zusje Kylie en doet ze natuurlijk nog veel, veel meer shows en campagnes.

Nog niet helemaal onder de indruk? Hierna wel. Kendall is namelijk de eerste die topmodel Gisele Bündchen van de bestbetaalde modellen-troon weet te stoten. Sinds 2002 droeg zij de kroon, maar na een rustiger jaar staat zij met $17.5 miljoen op de tweede plek.

Chrissy Teigen staat dit jaar voor het eerst op de lijst, en verdient met haar $13.5 miljoen een mooie derde plaats. Ook nieuw in de lijst? Zusjes! Zo scoort Bella Hadid met $6 miljoen een negende plaats, o.a. dankzij haar samenwerkingen met Dior make-up, Nike en Nars. Gigi Hadid verdiende nog iets meer: zij ging er in dit jaar met $9.5 miljoen vandoor, en won hiermee een vijfde plek. Lekker bezig, sissies.

https://giphy.com/gifs/gigi-hadid-wifflegif-ldkKrzXWWrDna

Wij zien inmiddels markeerstiftgroen van jaloezie, maar mocht je geen genoeg krijgen van alle dolla dolla bill talk, hier de volledige lijst. Enne, wie weet sta je er zelf ooit op!

Forbes’ World’s Highest-Paid Models

1. Kendall Jenner – $22 miljoen

2. Gisele Bundchen – $17.5 miljoen

3. Chrissy Teigen – $13.5 miljoen

4. Adriana Lima – $10.5 miljoen

5. Gigi Hadid – $9.5 miljoen

5. Rosie Huntington-Whitely – $9.5miljoen

7. Karlie Kloss – $9 miljoen

8. Liu Wen – $6.5 miljoen

9. Bella Hadid – $6 miljoen

10. Ashley Graham – $5.5 miljoen

Lees ook: De mooiste looks van de 2017 Victoria’s Secret Fashion Show

Fotografie: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen