Krijg de Kleren

Krijg de Kleren

Hoe mooi is het als je gebruikte kleding een tweede leven kunt geven en daarmee anderen helpt bij het opbouwen van een nieuw leven? Restaurant BovenBAUT en ReLove Exchange gingen een samenwerking aan om met het project ‘Krijg de Kleren’ voor elkaar te krijgen. De opbrengst doneren ze aan stichting Because We Carry.

‘Krijg de Kleren’, fashion en cocktails

Op vrijdag 14 juni organiseert restaurant BAUT in samenwerking met ReLove Exchange ‘Krijg de Kleren’.

De gehele collectie vintage kleding van kledingruilwinkel ReLove Exchange kun je die avond scoren voor weggeefprijsjes van 1 tot 3 euro. De gehele opbrengst van deze avond – inclusief een deel dat wordt opgebracht door hapjes en drankjes aan de bar – wordt gedoneerd aan stichting Because We Carry, dat vluchtelingen op Lesbos ondersteunt bij het opbouwen van een nieuw bestaan.

Het concept van ‘Krijg de Kleren’ komt helemaal overeen met de ambities van BAUT en ReLove Exchange , omdat zij allebei graag iets terug doen voor de wereld (just like us).

Krijg de Kleren

ReLove Exchange

Heidi Koss is all the way from Californië naar Nederland gekomen en heeft ReLove Exchange opgezet; een vintage kledingruilwinkel op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Nadat zij op de IJhallen dacht: dit kan anders voor de kopers én de verkopers, is Heidi zich gaan richten op duurzaamheid en kwaliteit met haar eigen kringloopwinkel.

Benieuwd waar je nog meer vintage items kunt scoren? Influencer Mailili Sasabone deelde met CG! 5 tips voor het bemachtigen van vintage items.

Because we carry

Tijdens deze kledingruil wordt Because We Carry – een stichting die gelooft dat jijzelf de verandering moet zijn die jij graag ziet in de wereld – gesteund. Dit goede doel helpt families die hun huizen moesten verlaten vanwege oorlog of andere nare omstandigheden. Zoals je misschien wel eens op het nieuws gezien hebt, komen deze mensen in rubberbootjes aan op het Griekse eiland Lesbos, om hier een nieuw leven op te bouwen.

Ruilen maar!

Kom op 14 juni naar BAUT en geef je gebruikte kleding een nieuw leven! Dit kun je doen door zelf iets te kopen uit de vintage ReLove Exchange-collectie, of door kleding te doneren die dezelfde avond nog in de verkoop gaat. Doneer, ruil, koop of drink – ook een deel van de cocktailprijs gaat naar het goede doel – en draag je steentje bij aan dit mooie project!

Met de nieuwe kledingbuit moet je natuurlijk wel wat extra ruimte in je kledingkast maken! Geen idee hoe je dit aan moet pakken en zie je door de kleren je kamer niet meer? Wij gaven 5 tips voor een opgeruimde kledingkast.

Wat: ‘Krijg de Kleren’, fashion & cocktails
Datum: 14 juni 2019
Tijd: 20:00 – 23:00
Locatie: Restaurant BAUT (Spaarndammerstraat 460, Amsterdam)

LEES OOK: 

Beeld: Krijg de Kleren

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen