Ladders in je panty zijn verleden tijd met deze hacks

Panty’s: we zijn blij dat ze bestaan, maar hebben er ook de nodige struggles mee. Heb je net een gloednieuwe panty aan, blijf je er met je ring of nagel hangen. Ladder. Op de fiets naar school? Ladder. Net achter een splinter van de tafel blijven hangen? Ladder. Pff, the struggle is real.

Daarom hebben wij vijf easy lifehacks waarmee je bye bye zegt tegen ladders in je panty!

Stop ‘m in de vriezer

De vriezer is niet alleen een plek voor lekkere ijsjes, maar werkt ook perfect voor je panty. De kou zorgt er namelijk voor dat de vezels in je panty een stuk sterker worden, waardoor de kans op ladders verkleint. Maak je panty voordat je ‘m in de vriezer stopt een beetje vochtig en stop ‘m in een plastic zakje. Laat dit zakje nu de hele nacht in de vriezer liggen. De volgende dag hoef je je panty alleen nog maar te laten ontdooien en op te laten drogen. Nu is ‘ie helemaal ready voor gebruik!

Spuit er haarlak op

Heb je je haar net gestyled en maak je het af met een beetje haarlak? Spuit dan ook wat op je panty! Haarlak verstevigt namelijk het nylon en geeft een extra laagje bescherming.

Draag het juiste ondergoed

Ook kan het juiste ondergoed helpen om ladders in je panty te voorkomen. Draag je namelijk ondergoed van te glad materiaal, dan kan de panty afzakken en heb je meer kans dat je eraan gaat trekken. Dan kun je ‘m natuurlijk kapot trekken.

Heb je vaak last van panty’s die afzakken? Probeer dan eens om ook een onderbroek over je panty aan te doen. Zo blijft ‘ie de hele dag op zijn plek zitten en hoef je niet bang te zijn dat je er een ladders in trekt als je ‘m weer eens moet hijsen.

Draag dunne sokjes onder je panty

Je teennagels kunnen ook een grote boosdoener zijn voor ladders in je panty. Probeer daarom eens dunne sokjes te dragen onder je panty. Zo bescherm je je gloednieuwe panty tegen je nageltjes.

Check ook: Met deze items ga jij trendy de deur uit

Fix ladders in je panty met nagellak

Heb je nou, ondanks bovenstaande hacks, alsnog een ladder in je panty gekregen? Pak dan direct een potje transparante nagellak erbij (bijvoorbeeld een base- of topcoat). Ga voorzichtig over de ladder heen en focus je met name op het begin en uiteinde. Op deze manier voorkom je dat de ladder nóg groter wordt. Neem dus altijd een potje nagellak in je tas mee als je weggaat in een panty. Just in case!

Bron: Girlscene | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen