sneakers

Levi’s en New Balance komen met een klassieke nieuwe sneaker

Levi’s en New Balance hebben meer met elkaar gemeen dan je denkt en daarom is het niet zo gek dat ze de handen ineen hebben geslagen voor een collab! Samen komen ze met een nieuwe sneaker die van beide merken een klassiek kenmerk heeft.

Levi’s X New Balance

Zowel New Balance als Levi’s zijn historische Amerikaanse merken die beide het doel hadden om een oplossing te vinden voor een probleem. New Balance zocht een oplossing voor inlegzolen en Levi’s wilde duurzame overalls. Samen zijn ze nu de samenwerking aangegaan en komen met een nieuwe musthave sneaker!

Zo houd jij je sneakers schoon.

Classic 1300 sneakers

De nieuwe sneaker heeft het klassieke NB1300 model, die dit jaar alweer 35 jaar bestaat. Verder is de schoen gemaakt van gekleurde daim (suède) van het typische ruglabel van Levi’s. Ook is er speciale White Oak XX52 denim gebruikt voor de schoen, die Levi’s bewaart voor super speciale gelegenheden. Verder zie je veel oranje details op de schoen, zoals het Levi’s en New Balance logo.

But that’s not the only thing… De schoenen krijg je ook nog in een speciale (verzamel)doos in oranje en geelbruin. De Levi’s X New Balance sneakers zijn vanaf 24 april online te koop voor €220.

Lees ook: De nieuwste kledingcollectie van Dua Lipa is nu te koop!

sneakers

levi new balance

sneakers

LEES OOK:

Beeld: New Balance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen