jorik

Lil’ Kleine dropt nieuwe kledingcollectie

Eerder dit jaar dropte Lil’ Kleine al zijn eigen kledinglijn: JORIK (in case you didn’t know: Jorik is de echte naam van Lil’ Kleine). Na wat losse items die je kon krijgen in de loop van het jaar, komt hij nu met een volledig nieuwe collectie, genaamd ‘Recording’.

Recording

Deze nieuwe collectie draait volledig om Jorik’s passie voor muziek, met de nadruk op het stimuleren van jong talent. Kenmerkend hiervan is dat ze dynamisch, uitgesproken en gepassioneerd zijn en dit is vervolgens terugvertaald in de opmerkelijke prints in de Recording-lijn. De kledingstukken bevatten onder andere ook bekende termen uit de muziekindustrie, maar ook afbeeldingen van microfoons, hoofdtelefoons en zelfs het cassettebandje!

Hiphop heeft zich als een rode lijn door het leven van Lil’ Kleine gevlochten en dat is dan ook goed terug te zien in deze collectie. De items zijn super stoer, maar voelen tegelijkertijd luxueus en sophisticated. ‘Met JORIK kan ik mijn persoonlijkheid vertalen in de designs van de items’, zegt Jorik er zelf over. ‘Het is een collectie die ik kan dragen op verschillende momenten in het dagelijks leven.’

Misschien leuk om op je verlanglijstje te zetten voor Sint of kerst? Zit je vast aan een lager budget? Check dan hier leuke kleine cadeautjes om te geven of krijgen!

jorik

jorik

jorik

jorik

De gehele nieuwe collectie van JORIK shop je hier.

 

LEES OOK:

Beeld: JORIK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen