Ripped Jeans trucje

Met dit trucje houd je jouw ripped jeans heel

Heb je net een flink deel van je salaris uitgegeven aan een nieuwe trendy ripped jeans, blijf je hangen met je tenen of erger nog: met je hele voet. Not so stylish die extreem grote graten. Gelukkig is er een manier om de gaten in je broek ‘heel’ te houden.

Is het je ooit opgevallen dat een broek zijwaarts scheurt? Well here’s your answer. Om te voorkomen dat de gaten in je broek scheuren door some clumsines, moet je de zijkanten van je broek steviger vastmaken. Voor dit trucje heb je maar twee dingen nodig: een stijltang en stukjes jeans die opstrijkbaar zijn.

Lees hier 5x dit is herkenbaar als je geen jurkjes-/rokjestype bent

Vervolgens knip je twee rechthoekige stukjes af van het lapje jeans , keer je je broek binnenstebuiten en leg je de lapjes op de zijkanten van de scheur die je ‘heel’ wil houden. Vervolgens ‘strijk’ je met de stijltang over de stukjes (steek hierbij de stijlrang door het gat, dit kan ook overigens ook met een strijkbout) and you’re done. Jij – of eigenlijk je ledenmaten – scheurt niet meer uit je broek.

Nog meer trucjes

Heb je een ripped jeans en wil je ‘m mooi houden? Dan zijn er naast voorzichtig in je broek stappen en de zijkanten versterken nog een aantal trucjes. Zo kun je het beste je ripped jeans met de hand wassen of ‘m in een canvas tas te stoppen als je je broek gaat wassen. Op deze manier wordt je broek beschermd tegen andere kledingstukken en/of uitsteeksels die voor nóg grotere gaten zorgen.

Lees hier wat monochromatic outfits zijn en waar je ze shopt

Bron: Cosmopolitan, Refinery29 | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen