CosmoGIRL! heeft iets leuks voor je! Samen met My Jewellery hebben wij een superleuke surprise box samengesteld vól mooie sieraden en fashionitems. En jij kunt ‘m kopen met megakorting van 68%.

Bestellen? Klik hier voor de online shop!

Psst… MEGATIP! Abonnees betalen geen verzendkosten.

 

Wat zit erin?

horloge-rose-klein-bangles-1

Leather Bangle

t.w.v. €29,95

Een kleurrijke toevoeging aan je armbandencollectie, deze multicolor bangle met details van vissenleer en draad. De bangle met sluiting is van stainless steel (verkleurt niet). De bangle heeft een diameter van 4mm.

 

7297-1armbandje-kraaltjes-bruin-zwart

Little Breads Bracelets

t.w.v. €14,95

Deze armbandjes zonder sluiting kun je gemakkelijk over je hand schuiven. Ze zijn heel leuk te combineren met andere armbandjes of met een mooi horloge. De omtrek is 20cm.

 

MIDDEL-zilver_oliezwart_kraaltje

Medium Bead Earrings

t.w.v. €29,95

Van oorbellen kun je nooit genoeg hebben, toch? Deze ringetjes zijn perfect om toe te voegen aan jouw oorbellencollectie! Leuk om te combineren met andere oorbelletjes als je meerdere gaatjes hebt.

Materiaal: Silver of Gold Plate. De oorbellen hebben een diameter van 15mm.

 

7230-ketting-steen-marble-zilver

Stone Necklace

t.w.v. € 19,95

Deze ketting met steen moet je hebben! Hij is afgewerkt met een mooie, kleurige steen en een fijne ketting. Doordat-ie wat langer is, kun je hem perfect combineren met andere, kortere kettinkjes. De totale lengte van de ketting inclusief steen is 42 cm.

 

TEST: Wat zeggen jouw wenkies over jou?