Nike

Nike en Dior brengen samen een exclusieve sneaker uit!

Op 8 november werd al bekend gemaakt dat Prada en Adidas samen een sneakercollectie gaan uitbrengen. Maar nu is óók bekend gemaakt dat sportmerk Nike en Frans modehuis Dior ook een exclusieve sneaker gaan lanceren!

Dior x Nike

Dior en Nike willen met de nieuwe sneaker zich vooral focussen op het Air Jordan 1-model van Nike, waar ze samen een luxe uitvoering van willen maken. Er zijn helaas verder nog geen exacte details of ontwerpen vrijgegeven van dit dreamteam. Wel weten we dat de samenwerking super exclusief gaat zijn, waardoor er ook maar een paar duizend sneakers op de markt worden gebracht. Er wordt onder andere gezegd dat het sneaker ontwerp het kenmerkende printje van Dior gaat krijgen.

Zit je goed? Voor een goede €1800 bemachtig jij ook een paar van deze toffe sneakers. Het sneaker platform Ovrnundr heeft aangegeven dat de samenwerking rond juni 2020 zal uitkomen.

Not Just Do It maar Just Do Dior

In 2017 begonnen al de eerste geruchten over deze samenwerking. De vorige creative director van de Dior mannenlijn Kriss van Assche, had toen een logo van de twee merken geplaatst op zijn Instagram account. Bij dit bericht had hij de titel Just do Dior gezet. Inmiddels lijkt het er heel sterk op dat de twee merken écht een samenwerking uitbrengen. Dior en Nike hebben zelf nog geen officiële reactie gegeven op het samenwerkingsgerucht, dus het is nog even afwachten!

In de tussentijd kan je alvast een paar toffe sokken kopen, waarvan jij denkt dat die perfect bij deze sneaker zou passen. Of scoor een te gekke outfit! 

 

LEES OOK:

Beeld: Twitter @Ovrnundr

Bron: Vogue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen