Flagshipstore forever 21 Amsterdam gaat sluiten - cosmogirl

O nee! De Flagshipstore van Forever 21 in Amsterdam gaat sluiten

Slecht nieuws voor Forever 21-lovers (pretty much iedereen dus): de Flagshipstore in Amsterdam gaat sluiten. Geluk bij een ongeluk is dan weer wel dat je nu op álles in de winkel 60 procent korting krijgt.

Dicht

Maar goed, dat is natuurlijk niet meer dan een schrale troost als je bedenkt dat we het straks zonder deze 4500 vierkante meter aan shopping heaven moeten stellen. Hoewel ze in 2015 nog zeiden meer vestigingen in de randstad te willen openen, gingen al langer geruchten over dat de winkel zou sluiten. Nu heeft general manager Benjamin Colin dit op LinkedIn bevestigd. Sommige medewerkers hebben volgens hem zelfs al een nieuwe baan. Hij zegt ‘vastbesloten’ te zijn ‘voor iedereen een nieuwe baan te vinden voordat de winkel dichtgaat’, weet Fashion United.

Minder meters

Halverwege 2016 werd de vestiging in Antwerpen ook al gesloten vanwege de hoge huurprijs. Rond diezelfde tijd schreef The Telegraph dat Forever 21 zijn aanwezigheid op de Britse markt wilde herzien. Er zou gekeken worden naar minder winkelmeters.

 

Lees ook: LEONARDO DICAPRIO 15 FEBRUARI IN NEDERLAND!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen