Komt primark eindelijk met webshop? - CosmoGIRL!

OMG! Kunnen we straks online shoppen bij Primark?

We love Primark voor z’n awesome Disney-collecties, leuke, betaalbare kleding en fijne beautyproducten. Maar er was nog wel één flink nadeel aan shoppen bij Primark: dat kon nog niet online. Deze week riepen we hier op de redactie nog dat we dat zo jammer vinden. Onze gebeden lijken gehoord: het lijkt erop dat we binnenkort (eindelijk!) vanaf de bank bij de Pri kunnen shoppen.

Geruchten van een webshop

Er gaan namelijk geruchten dat Primark plannen voor een webshop ‘on the horizon’ heeft, meldt studentproblems.com. Volgens het Ierse vermogens- en vermogensbeheerbedrijf Davy zou Primarks topman, Paul Marchant, dat gezegd hebben.

Logische stap

Maar hé, we weten allemaal dat geruchten lang niet altijd waar zijn. Toch zou het wel een logische stap van Primark zijn, na het openen van ‘s werelds grootste vestiging in Birmingham. Veel klanten zaten er, net als wij, al lang op te wachten. Volgens many is een webshop van Primark zelfs ‘long overdue’, aldus studentproblems. Kunnen wij ons wel in vinden, dus we hopen dat de rumours true zijn! Wanneer de webshop dan zou moeten komen, zeggen ze er niet bij. Natuurlijk updaten we jou as soon as we hier meer over weten! To be continued…

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen