Tommy Hilfiger deelt preview van collectie met Zendaya - cosmogirl

Tommy Hilfiger deelt preview van collectie met Zendaya

The wait is over! Sinds we weten dat Tommy Hilfiger een samenwerking is aangegaan met Zendaya, kunnen we niet wachten op de Tommy x Zendaya-collectie. Het merk deelt er nu, in aanloop naar hun show tijdens de Paris Fashion Week, een preview van waar wij spontaan een vreugdedansje van willen doen.

Zendaya x Tommy = empowering

Hiervoor werkte Tommy samen met Gigi Hadid (die nu trouwens een supertoffe nieuwe collectie met Reebok heeft) en ook die items waren to die for. Maar als je nu dezelfde stijl verwacht: you are wrong. Waar de collectie met Gigi speels en sportief was, is die van Zendaya volwassener. De 22-jarige actrice haalde haar inspiratie uit de 70’s en (typically Zendaya) uit sterke, iconische vrouwen. Zendaya zei eerder al over de samenwerking dat ze er heel trots op is, omdat het voor haar meer is dan toffe kleding dragen en maken. ‘Het is een manier om jezelf te uiten en dat is extremely empowering.’ En dat is ook precies de vibe die we van deze pieces krijgen. Way to go!

De hele collectie wordt op 2 maart tijdens de show in Parijs gepresenteerd. Vanaf dan zijn de items ook te koop via de website van het merk en natuurlijk in de winkels.

https://www.instagram.com/p/BuGPBZFhVm9/

 

LEES OOK:

Fotografie: Instagram @Tommyfilfiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen