Primark

Primark lanceert een Minion kledingcollectie!

Als je dacht dat Minions misschien al niet meer echt een ding waren, dan heb je het fout! Minions never grow old en dat bewijst Primark maar weer door een nieuwe samenwerking met Bobby Abley. Samen lanceren ze namelijk een hele Minion kledingcollectie 😍

Primark x Bobby Abley: Minion collectie

De nieuwe Minion kledingcollectie is in samenwerking met ontwerper Bobby Abley, die bekend staat om zijn ontwerpen gebaseerd op animatiefiguren. De collectie zal bestaan uit tien items voor zowel mannen als vrouwen en is geïnspireerd op de nieuwste Minion film Minions: Hoe Gru Superschurk Werd.

In de collectie vind je leggings, shirts en sweaters en de prijzen variëren van €6 voor de shirts tot €18 voor de sweaters. De kledingstukken zijn te vinden in geselecteerde Primark winkels.

Check ook de Stranger Things collectie van Primark!

Primark

Goedkoop

Primark staat natuurlijk bekend om zijn trendy kleding voor een betaalbare prijs en dit was dan ook een collab die Abley niet aan zijn neus voorbij wilde laten gaan. ‘Ik stond de afgelopen 7 jaar op London Fashion Week. Dit jaar is het tijd voor mijn zestiende modeshow. Een van de opmerkingen die ik het vaakst krijg op sociale media is “dit is prachtig, maar wat met de mensen die het niet kunnen betalen?” Dat was één van de belangrijkste redenen waarom ik de kans heb gegrepen om samen te werken met Primark en mijn collectie voor te stellen aan het brede publiek’, vertelde Abley.

Primark

Primark

LEES OOK:

Beeld: Primark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen