PUMA dropt nieuwe STORM sneaker

Storm incoming! Met alle bliksem, storm en wind (zelfs code oranje!) die we de afgelopen dagen hebben gehad in Nederland, speelt sportmerk PUMA hier maar al te goed op in met de release van hun gloednieuwe STORM sneaker.

STORM sneaker

De nieuwe sneaker, die in meerdere kleuren verkrijgbaar is, is geïnspireerd op de krachten der natuur. Hij is voorzien van toffe 90’s kleuren en een zool met wolk-contouren. De bovenlaag is gemaakt van textiel en de neus, hiel en vamp zijn bedekt met mesh en suède.

Kleurencombinaties

Van de kleur ‘Galaxy Blue – Castlerock’, die stoere colourblocking kleuren heeft, tot de meer girly ‘Pastel Parchment’: de nieuwe sneaker van PUMA is er voor zowel minimalisten én de maximalisten en verkrijgbaar in wel zes (!) verschillende kleurencombinaties. Hij is bovendien unisex, dus ook nog de perfecte kick om bijvoorbeeld te matchen met je bae.

De nieuwe STORM sneaker is bovendien goed te combineren met bijvoorbeeld een leuke denim broek of gewoon lekker onder je high-waist bikinibroekje.

I want it!

De sneaker is te koop via de Bijenkorf, Sneakers, Omoda, Take-Off, PUMA stores en via PUMA.com. Welke kleurencombo is jouw favoriet?

sneaker puma

Galaxy Blue – Castlerock

sneaker puma

Pastel Parchment – PUMA White

sneaker puma

PUMA Black

sneaker puma

PUMA Black – High Rise

snea

Bluestone – Glacier Gray

sneaker puma

PUMA White

 

LEES OOK:

Beeld: PUMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen