Pumacosmogirl

PUMA lanceert brand-new kleurrijke Cruise Rider sneaker

Today is a good day, want PUMA voegt vandaag een nieuwe sneaker toe aan de Rider family, namelijk de Cruise Rider! PUMA ambassadeur Winnie Harlow is het gezicht van de nieuwe colourful sneaker en is helemaal fan.

Cruise Rider

‘The new Cruise Riders are soooooo me!’, vertelt Winnie Harlow. ‘What I love most about them is that I don’t have to worry what I pair them with, they go with everything.’

De Cruise Rider heeft een specifieke vrouwelijke stijl, en is gemaakt voor diegenen die big moves maken in live. De sneaker heeft een hoop fun kleuren, een dynamische materiaal mix en hoge zool. Het bovenwerk bestaat uit mesh en nylon, met overlays van suede in levendige kleuren, zoals groenblauw, felgeel en een vleugje roze. Dé sneaker musthave voor deze winter dus!

Winnie Harlow Cruise Rider puma
puma cruise rider

Winnie Harlow

Als Winnie Harlow de schoenen met iets uit haar kast zou moeten combineren, zou ze gaan voor een matching bodysuit. ‘Mijn stijl bevindt zich tussen casual streetwear en rechtstreeks vanaf de catwalk.’ PUMA staat bekend als een merk dat de modecultuur combineert met style. ‘Ik denk dat het combineren van fashion en cultuur met style heel belangrijk is, omdat je dan de volle essentie van wie iemand is kan begrijpen’, vertelt Winnie.

Winnie is tegenwoordig één van de meest gewilde modellen. ‘Er is onlangs een movement geweest die erkent dat ‘anders’ zijn je juist mooi maakt en dit is iets waar ik al voor sta sinds ik in deze branche begon. Het is verfrissend om te werken met merken die dezelfde waarden delen.’

cruise rider puma winnie harlow

De nieuwe PUMA Cruise Rider sneaker is vanaf vandaag verkrijgbaar bij de Bijenkorf, The Athlete’s Foot, Sneaker District, op PUMA.com en in PUMA winkels. Naast de vette groenblauwe en paarsroze sneakers, komen er in 2021 ook nog andere kleurencombinaties uit.

Bron & beeld: PUMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen