sample sale

Sample Sales die je dit weekend niet mag missen

Heb jij nog geen plannen voor aankomend weekend en wil je er eigenlijk wel even lekker op uit? Wij hebben een aantal sample sales gevonden die dit weekend plaatsvinden en die je niet mag missen.

Sample sales die je dit weekend niet mag missen

 

Vanilia Sample Sale

sample

Vanilia heeft een sample sale op 8 en 9 november en je entree kost €6,-. Op vertoon van je ticket krijg je bij de ingang  een voucher van €5 die je kan besteden tijdens de sample sale. Let wel op dat het 1 voucher per persoon is. Ze zorgen ervoor dat op beide dagen alles wordt aangevuld met nieuwe items van maat 34 tot en met maat 44, dus voor iedereen zit er wel iets bij.

Let op! Er is een garderobe aanwezig, want je mag geen jassen tassen mee naar binnen nemen. Let ook op dat je geen eigen Vanilia items draagt naar de sample sale. Voor meer informatie en tickets ga je naar Eventbrite, Vanilia Sample Sale.

Fabienne Chapot

sample

De Fabienne Chapot sample sale is vandaag begonnen en deze is ook nog 9 november (van 10:00 tot 18:00 uur) en 10 november (van 11:00 tot 16:00 uur). Hier shop je de samples van de vorige collecties van Fabienne Chapot, in de maten XS tot en met XL en schoenmaten van 36 tot en met 42, tot wel 70% korting!

Naast kleding en schoenen kun je er ook handtassen, clutches en accessoires vinden. De sample sale van Fabienne Chapot kan je vinden aan de Ruysdaelstraat 58 in Amsterdam. Wie weet vind jij hier wel de day disco outfit waar je al een eeuwigheid op zoek naar was.

Sample sale; Aaiko, American Vintage, Bianco, Freebird en nog veel meer

sample

Op 9 november 2019 van 10:00 tot 15:00 uur is er aan de Toetsenbordweg 22 in Amsterdam een sample sale met de volgende merken:
– Aaiko
– American Vintage
– Bianco
– Freebird
– Simple

De kortingen kunnen wel oplopen tot -70%! Extra fijn: de voorraad wordt de hele dag door aangevuld. Je kan hier zowel contant als met pin betalen.

Influencers closet sale

sample

Er is dit weekend ook een closet sale van verschillende influencers. Zaterdag 9 november van 12:00 tot 18:00 uur bij het Student hotel Amsterdam city aan de Wibautstraat 129. Een aantal influencers die hun kleding verkopen zijn:
@Kheeell
@luxblog.nl
@Whoisthatblonde

And a lot more! Dus mocht je nog niets te doen hebben, neem dan gezellig alleen (of samen met je vriendinnen) een kijkje! Wie weet tik je wel een paar mooie items op de kop. Denk bijvoorbeeld aan een mooie muts of een mooie outfit voor de feestdagen!

 

LEES OOK:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen