Selena Gomez

Selena Gomez ontwerpt swimwear voor mensen met littekens

Operaties zijn niet fijn, en dat weet Selena Gomez als geen ander. Daarom heeft ze nu een bikinilijn uitgebracht speciaal voor mensen met littekens!

Bikinilijn

Littekens zijn niets om je voor te schamen, ze zijn deel van jou en vertellen jouw verhaal. We kunnen ons natuurlijk wel voorstellen dat littekens confronterend zijn of dat je je er nog niet helemaal comfortabel bij voelt. Dat is natuurlijk heel vervelend nu de zomer eraan komt en de meeste van ons niet kunnen wachten –al is de regen ook soms heel fijn– tot we in ons halve blootje op het strand liggen. Je niet prettig voelen is nooit fijn en van het strand of zwembaden ontwijken word je natuurlijk ook niet erg blij van.

Daarvoor heeft Selena Gomez nu een oplossing bedacht. Ze ontwierp haar eigen lijn met hoge bikini broekjes en een zwempak met rits!

Selena swimwear

Selena Swimwear

Nieroperatie

Selena heeft in 2017 een niertransplantatie gehad, vanwege de auto-immuunziekte lupus. De zangeres snapt dus de struggle van sommige boys en girls wel. ‘Het design is ontworpen met mijn operatie in m’n achterhoofd. Ik voel me prettiger als het litteken wordt bedekt.’

De bikini’s zijn van het merk Krahs. T Marie, de beste vriendin van Selena, is de baas van dit merk. Marie begreep haar BFF’s insecurities over haar litteken en wilde Selena de kans geven een collectie te ontwerpen waar zij en veel andere girls (en boys) zich prettig in zouden voelen.

We kunnen de collectie van Selena nu nog alleen nog online bestellen, maar misschien liggen ze binnenkort ook wel in de winkels!

Selena Swimwear

LEES OOK:

Beeld: Instagram @selenagomez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen