Wow, wat een geluk hebben we met dit lekkere weer in oktober! Moeilijk voor je kleding keuze wel. Het is te warm voor je herfstkleding en te koud voor je zomerkleding. What to do? Draag rokjes en jurkjes met leuke panty’s! Hier zijn een aantal leuke tips!

 

Rule number one

Draag geen standaard huidskleur panty! Dat is alleen verantwoord als het van je werk moet. Voor alle andere gelegenheden kies je zwart, een kleurtje, een printje of uitzondering op de regel een huidskleur panty met een printje zoals deze.

Kanten panty – H&M €3,99

 

Fishnets

Zijn nog steeds HOT!

Visnet – FOREVER 21 €8

 

Er bestaan ladder bestendige panty’s!

Dankzij Primark loop je nooit meer met een ladder in je panty! Lees hier meer over deze geniale uitvinding. En, je krijgt er ook nog eens vijf in één pakket!

Panty ladderbestendig – PRIMARK €4

 

Dierenprints taking over fall

Slang, zebra en ja, ook nog de luipaard. Dierenprintjes blijf je overal zien deze herfst en hoe leuk is het om deze in een panty terug te laten komen.

Luipaardprint – ASOS €11,49

 

Val op

Gebruik je panty als statement item!

Panty met Dessin – H&M €3,99

 

Out of the box

Niet iedereen durft iets aparts aan te trekken, maar als je het wel durft is deze panty te freaking awesome! Hoe leuk onder een zwart rokje of rood jurkje.

Micky & Minnie – PRIMARK €5

 

Wees romantisch

Een panty is een fashionably, maar toch wel sexy item die we zeker aanraden voor een date. Met deze hartjes ben je subtiel en super cute!

Hartjesmotief – ASOS €11,49

 

 

LEES OOK: ‘Get your tats on’ voor panty’s met tatoeages

 

Fotografie: Forever21