paraplu

SHOPPEN: De leukste paraplu’s

De laatste tijd houdt het niet meer op met regenen… helemaal verschrikkelijk als je dan met je verse make-up look, gestylde haren en nieuwe outfit door de regen moet… Gelukkig is er de paraplu! Shop hier de allerleukste exemplaartjes.

SHOPPEN: Paraplu’s voor dit moment

 

Het is tijd om wat kleur toe te voegen aan deze sombere regenachtige dagen. Met deze paraplu val jij zeker op en bovendien word je ontzettend vrolijk van de kleur. Deze wil je toch meteen hebben!

paraplu
Moschino paraplu roze €41,99 ASOS

 

Wij zijn al fan van de transparante paraplu. Het is echt een uitkomst voor wie een paraplu nodig heeft, maar niet van kleur houdt. Met deze zit je dan 100% goed.

paraplu
Paraplu transparant €14,90 Bol.com

 

Heb je eindelijk een date gefixt met je crush, maar is er regen voorspelt op die dag? Koop dan deze in de vorm van een hart. HOW. CUTE.

paraplu
Paraplu hart vorm €21,99 BOL.COM

 

Wie houdt er nou niet van Victoria’s Secret?! En wist je dat ze ook paraplu’s verkopen? Mega leuk en ook nog betaalbaar! Voor wie er fashionable bij wil lopen.

paraplu
Paraplu, zwart – wit €26,36 VICTORIA’S SECRET

 

 

Roze + Victoria’s Secret = life. Deze wil je toch gewoon meteen hebben?

paraplu
Striped umbrella €26,36 VICTORIA’S SECRET

 

Als het super hard regent, wil je jezelf het liefst in de paraplu verstoppen. Niks is zo vervelend als make-up die uitloopt en haar dat nat wordt. Deze houdt niet alleen je haar droog maar ook je gezicht. Wat wil je nog meer!

paraplu
Paraplu met gouden stippen €13,90 BOL.COM

 

Naast het hebben van een paraplu tijdens de regenachtige dagen, is het ook fijn om een warme sweater te hebben. Geen fan van paraplu’s? Dan is een regenjas natuurlijk ook een goede optie.

 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen