rijtjes

SHOPPEN: De ruitjes zijn weer terug

Het maakt niet uit of het nou zomer, winter, herfst of lente is: ruitjes kunnen gewoon altijd. Het fijne eraan is dat het motief ook super goed te combineren valt met alle andere items in je kast. Nog weinig ruitjes in je garderobe? Shop hier de leukste items!

SHOPPEN: ruitjes

 

De winter staat alweer bijna voor de deur, dus die warme jas kunnen we wel gebruiken! Neem deze mooie jas, die er ook super zacht uitziet.

ruitjes
Loavies zwarte geruite jas €89,99 LOAVIES

 

Het kan dan misschien heel koud gaan worden, maar dat betekent niet dat je dan geen rokjes meer kan dragen. Deze rok kan je geweldig aan met een dikkere panty eronder en een fijne warme sweater.
ruitjes
Geruite broekrok €19,99 BERSHKA

 

Je kan nooit genoeg tassen hebben in je leven. Deze tas kun je goed gebruiken voor het shoppen, en is bovendien veel beter voor het milieu dan al die plastic tassen.

Meer duurzame items check je hier.
ruitjes
SHOPPER €15,99 STRADIVARIUS

 

We love this one! Je kan deze broek geweldig combineren met een witte trui of een leuke witte blouse. Draag eronder bijvoorbeeld paar toffe witte schoenen, zoals hieronder.

ruitjes
Pantalon met ruitjes €19,99 STRADIVARIUS

 

Hoe leuk is deze lange gilet met ruitjes? Je kan deze op ontzettend veel manieren combineren. Denk aan een zwarte blouse met mesh sleeves eronder en met een leren broek erbij.
ruitjes
Geruit Gilet €29,99 STRADIVARIUS

 

Ga voor kleur met dit leuke jasje met ruiten! Bovendien super leuk voor al die Insta foto’s. 

ruitjes
Loavies geruite jacket €89,99 LOAVIES

 

Midi-jurken zijn op dit moment helemaal hot en daarom mag deze geweldige blauwe ook niet in je kast ontbreken!

ruitjes
Geruite jurk met a-lijn ASOS

 

Heb je binnenkort een feestje gepland? Ga je nog naar ADE en heb je nog een outfit nodig? Wat dacht je dan van deze leuke top!

ruitjes
Reclaimed Vintage Inspired €34,99 ASOS

 

De top van hierboven is perfect om te combineren met deze rok. Doe er een paar mooie gympen onder and you are ready to dance!

ruitjes
Reclaimed Vintage Inspired €41,99 ASOS

 

Dit jurkje is superschattig en heeft ook nog een leuke lengte. Je kan ‘m combineren met een paar hakken of een paar chille sneakers.

ruitjes
Geruite jurk met zakken €27,99 ASOS

 

 

LEES OOK:

 

Bron: ASOS, Bershka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen