Good morning girls, kleed je gauw aan en trek je makkelijke stappers aan, want de Zara-sale is vandaag van start gegaan! En jullie weten het: deze wordt binnen no time geplunderd!

 

Voordat je nu gelijk in de startblokken staat, neem wel even een paar minuutjes de tijd om onze Zara-saletips door te nemen, deze kunnen goed van pas komen bij je koopjesdag!

  1. Ga naar een Zara die je goed kent. De sale is altijd één grote puinhoop en dit maakt het net ietsjes handiger om al je items te vinden.
  2. Check even in je kledingkast wat je nodig hebt. Zo voorkom je dat je thuiskomt met drie witte T-shirts terwijl je er al vijf hebt liggen. Het kan nog zo goedkoop zijn, je kunt dan beter voor die ene eyecatcher gaan die even duur is als de drie shirts samen.
  3. Hetzelfde geldt voor dure essentials. Een goede denim, leren tas of dikke winterjas zijn DE items om tijdens de sale in te investeren. Met 50% korting heb jij een aanwinst gescoord waar je nog jaren mee kunt doen.
  4. Bepaal van tevoren je budget. Natuurlijk kun je dat ene leuke rokje er heus wel extra bij doen. Maar het is zonde als je uit enthousiasme zo veel koopt dat je de rest van de maand geen geld meer hebt voor lekkere ijsjes.
  5. Neem zelf een grote tas mee. Die papieren Zara-tassen zijn zo onhandig, vooral als ze overvol zijn! Daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk.

 

Shop ze!

 

LEES OOK: 8 LEUKE OVERDEKTE WINKELCENTRUMS OM TE SHOPPEN

Fotografie: Pexels