Bikini

Tips en tricks voor het kiezen van een bikini of badpak

Het is altijd belangrijk dat je draagt wat jij leuk vindt en waar jij je goed in voelt, maar met (revealing) badkleding al helemaal. Soms voel je je gewoon fijner als je je onzekerheden kunt verbloemen of je pluspunten juist extra kunt benadrukken. Daarom zetten we een aantal tips & tricks voor je op een rijtje! Maar eh… Feel free to ignore.

Perfecte print

Je verwacht het misschien niet, maar prints are like magic. Een kleine print maakt optisch kleiner, een grote print maakt optisch groter. Wil je je borsten dus bijvoorbeeld iets groter laten lijken, kies dan voor een print met grote bloemen of stippen. Wil je ze kleiner laten lijken? Een top met kleine bloemetjes of stipjes will do the trick.

Check ook: Deze bikinitops en bh’s passen het beste bij jouw boob shape

Strepen

Die hebben weer een eigen gebruiksaanwijzing. Een horizontale streep maakt breder, een verticale streep maakt langer. Ook maakt de dikte van de streep verschil: een brede streep maakt voller, een dunne streep oogt smaller. Wil je je heupen of taille voller laten lijken? Kies dan voor een broekje met brede, horizontale strepen. Wil je meer lengte? Ga dan voor een verticaal gestreept badpak.

Ready to ruffle

Ook met ruffles kun je makkelijk je features benadrukken. Als je dacht dat je met die extra stof dingen verbloemt, you thought wrong. Een ruffle trekt de aandacht juist naar de plek waar die zit. Flaunt je boobies bijvoorbeeld in een bikinitop met ruffles. Wat bredere heupen creëren? Ga voor een broekje met ruffles on the hips. Als je liever iets verstopt, kies dan voor een badpak of bikini met ruffles op een andere plek. Daarmee leid je de aandacht af.

Check ook: Dit zijn de verschillende bikinibroekjes, en wat ze voor je lichaam kunnen doen!

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen