Bikini

Tips en tricks voor het dragen van een bikini of badpak

Het is altijd belangrijk dat je draagt wat jij leuk vindt en waar jij je goed in voelt, maar met (revealing) badkleding al helemaal. Soms voel je je gewoon fijner als je je onzekerheden kunt verbloemen of je pluspunten juist extra kunt benadrukken. Daarom zetten we een aantal tips & tricks voor je op een rijtje! Maar eh… Feel free to ignore.

Perfecte print

Je verwacht het misschien niet, maar prints are like magic. Een kleine print maakt optisch kleiner, een grote print maakt optisch groter. Wil je je borsten dus bijvoorbeeld iets groter laten lijken, kies dan voor een print met grote bloemen of stippen. Wil je ze kleiner latern lijken? Een top met kleine bloemetjes of stipjes will do the trick.

Deze bikinitops en bh’s passen het beste bij jouw boob shape.

Strepen

Die hebben weer een eigen gebruiksaanwijzing. Een horizontale streep maakt breder, een verticale streep maakt langer. Ook maakt de dikte van de streep verschil: een brede streep maakt voller, een dunne streep oogt smaller. Wil je dus je heupen of taille voller laten lijken, dan kun je kiezen voor een broekje met brede, horizontale strepen. Wil je meer lengte? Ga dan voor een verticaal gestreept badpak.

Ready to ruffle

Ook met ruffles kun je makkelijk je features benadrukken. Als je dacht dat je met die extra stof dingen verbloemt, you thought wrong. Een ruffle trekt de aandacht juist naar de plek waar die zit. Flaunt je boobies bijvoorbeeld in een bikinitop met ruffles. Wat bredere heupen creëren? Ga voor een broekje met ruffles on the hips. Als je liever iets verstopt, kies dan voor een badpak of bikini met ruffles op een andere plek. Daarmee leid je de aandacht af.

Dit zijn de verschillende bikinibroekjes, en wat ze voor je lichaam kunnen doen!

Meer tips en tricks lezen op het gebied van swimwear? Check dan de nieuwe CosmoGIRL! LOVE special issue #3. Online of in de winkel te koop!

 LEES OOK:

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen