Primark is een waar fenomeen in Nederland. Logisch, want hier vind je trendy stuff voor fijne prijsjes. De winkels schieten als paddenstoelen uit de grond en inmiddels tellen we 13 filialen in Nederland. Maar welke Primark winkels zijn het leukst?

 

Zaandam

De Primark in Zaandam is perfect bereikbaar, want zodra je de trein uitstapt en het station uitloopt, loop je meteen tegen de Primark aan. Zo kun je bepakt en bezakt weer de trein inrollen!

 

Rotterdam

Niet één, maar twee Primark-winkels heeft Rotterdam. Dus ben je uitgekeken in de ene winkel, dan pak je zo de metro naar de andere Primark. De winkels zijn trouwens op zondag ook open in Rotterdam. Check hier de 6 leukste steden om te shoppen op koopzondag.

 

Eindhoven

Niet alleen is Eindhoven één van de best bezochte stores, het is ook de grootste van Nederland. Er zijn maar liefst twee etages vol met kleding voor dames. Verder vind je een etage met herenmode en kinderkleding en is er een hele etage ingericht met schoenen en home- en fashion accessoires.  Doe je by the way al mee met onze winactie? Win 4x €50,- shoptegoed van Primark

 

Amsterdam

Nog even en dan is het zover: op donderdag 1 december opent de Primark een flagshipstore. Het wordt de grootste winkel van Nederland met een oppervlakte van 8.287 vierkante meter en zeven verdiepingen.

 

Manchester

Heb je Nederland wel gezien? De Primark in Manchester is de grootste in de wereld en heeft met drie verdiepingen een oppervlakte van 14.400 vierkante meter. Dat is twee keer zo groot als de Primark in Eindhoven!

 

LEES OOK:

 

Fotografie: Primark