Pretty babes, opgelet! Heb jij (stiekem) altijd al gedroomd van een modellencarrière á la Gisele Bündchen, Yfke Sturm, Lara Stone, Cindy Crawford of Alessandra Ambrosio? Die droom kon weleens heel snel uitkomen, want Elite is op zoek naar jou! De inschrijving voor de Elite Model Look 2018 is namelijk geopend. Enne, FIY: voor de genoemde topmodellen betekende hun deelname aan deze contest de start van hun carrière. That’s right, jij zou dus zomaar de volgende in dat rijtje kunnen zijn!

Inschrijven

Wat je daarvoor moet doen?

Je inschrijven voor een van de castingdagen. It’s that simple. De eerste castingdagen vinden dit weekend (26 en 27 mei) van 13.00 tot 17.00 uur plaats in Hoog Catharijne, Utrecht. Om deel te nemen, moet je tussen de 14 en 22 jaar zijn. (Jongens mogen meedoen tot en met 25 jaar.) Ervaring is niet nodig. En ben je nou echt een ramp op de catwalk? No worries, op beide dagen kun je om 10:30 uur en 11:30 uur meedoen aan een catwalktraining. Aanmelden daarvoor kan via rsvp@elitemodellooknederland.nl.

Shinen

Still in doubt? (Kunnen we ons haast niet voorstellen, maar goed…) Misschien trekt dit je dan over de streep: Fred van Leer is gastjurylid en Nochtli (je weet wel, die superknappe ex-politieagente) presenteert de castingdagen. Heel snel aanmelden, dus! Enne, denk je nog even aan ons, als je straks staat te shinen op de catwalk?