Vintage shoppen bij Etsy

Etsy kennen we allemaal als een hele leuke online shop waar verschillende creatieve winkeliers of hobby knutselaars hun waar verkopen, maar wist je dat je er ook vintage kan krijgen? ?

Vintage

Op Etsy kun je van alles vinden, van jurkjes uit de jaren ’50 tot aan kleurrijke 80’s jurken en bloesjes. Je kunt het zo goedkoop (of duur) maken als jij dat wil, want voor iedereen is er wel iets te vinden! CG! heeft een kleine selectie gemaakt van een paar pareltjes die we vonden onder de €40 euro! Misschien zit er wel een nieuw item tussen om je kledingkast mee aan te vullen! Als je van vintage houdt maar het toch liever wil passen voordat je koopt, kun je ook naar offline winkels op zoek gaan.

vintage jeans

Flared jeans €20,00 ETSY

 

vintage 80's jurk

80’s jurk €27,50 ETSY

 

mustang vintage

Mustang jeans €20,00 ETSY

 

vintage sweater

IJshockey sweater €18,55 ETSY

 

Curdoroy rok vintage

Vintage corduroy rok €25,00 ETSY

Uniek

Met vintage ben je niet alleen enorm uniek, maar ook heel lief voor het milieu. De kledingindustrie vraagt veel van moeder aarde, en daarom is het wat vriendelijker voor onze blauwgroene bol om een nieuwe oude outfit te scoren. Gelukkig is het niet alleen heel goed voor onze planeet, maar ook enorm trendy om te doen. Enne wie weet wat je nieuwe item allemaal niet heeft meegemaakt? Zoals een feest met rocksterren uit de jaren ’80 of sjiek diner. Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? No worries, wij hebben een paar tips voor jou verzameld! Zo ben jij binnenkort een echte #VintageQueen.

LEES OOK

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen