Modemeisjes verzamelen! De Amsterdamse vintagewinkel Zipper opent komende week de deuren van haar tijdelijke shop in Arnhem!

In de maanden juni t/m augustus staat het Rozet in Arnhem in het teken van mode, design & duurzaamheid. Tweedehands items kopen is een van de duurzaamste dingen die je kunt doen en het is natuurlijk ook nog eens heel erg fashionable (want hoe leuk is het om een uniek item op de kop te tikken dat waarschijnlijk niemand heeft). Een win- win situatie dus! Speciaal voor deze gelegenheid komt Zipper een aantal dagen als pop-up store naar deze modestad.

Van 12 t/m 15 juli wordt de hele derde verdieping in Rozet wordt omgetoverd tot shopping walhalla. Retro zonnebrillen, high-waisted shorts, oversized sweaters, bandshirts en vrolijke zomerjurkjes; wij zijn alvast onze wish-list aan het samenstellen!

Gegarandeerd slagen? Houd deze tips in je achterhoofd:

  • Wees flexibel met maten. In de winkel laat je een te grote maat misschien liggen maar een oversized vintage item kan juist heel cool zijn!
  • Retro accessoires zoals zonnebrillen en sieraden zijn eigenlijk altijd een aanwinst en geven elke basic outfit een sophisticated tintje.
  • Vintage denims heb je nooit genoeg. Gewoon.Altijd. Goed.
  • Probeer de kleding altijd te passen. Een vintage maat wil nog wel eens afwijken van confectiematen die nu in de winkel hangen.
  • Bij twijfel doen; van unieke items vind je niet snel iets vergelijkbaars dus voorkom dat je nog maandenlang spijt hebt dat je die perfecte high heels hebt laten liggen en buy the shoes!

 

Ben jij er ook al helemaal klaar voor? Zet 12 t/m 15 juli dus maar snel in je agenda en shop ‘till you drop!

Lees ook:

GEEN TWEEDE SEIZOEN GIRLBOSS: GIRLLOSS?