Fashionista’s opgelet! Heb jij de ambitie om de beste mode-en/of beautyredacteur ever te worden? Vanaf januari 2013 zoekt CosmoGIRL! een nieuwe mode & beauty stagiaire!

*Wie ben jij?
Een gedreven, enthousiaste persoonlijkheid met veel gevoel voor styling, beeld en tekst. Jij kan de hotste trends voor onze lezeressen spotten, je weet je weg in celeb-land en bent altijd op de hoogte van de laatste fashion & beauty nieuwtjes.

*Wat bieden wij?
Een super leuke, leerzame en inspirerende werkomgeving bij CG!, de grootste meidenglossy van Nederland! De stage is erg veelzijdig met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Werkzaamheden:
– Rubrieken samenstellen.
– Nieuwsartikelen schrijven voor onze website/facebook/twitter.
– Mode & beauty pagina’s schrijven en stylen.
– Shoppingpagina’s maken.
– Assisteren van de moderedacteur (meegaan naar fotoshoots, ?shoppen van kleding, teksten uitwerken, kleding retourneren, etc).
– Meedenken over vernieuwende mode & beauty producties.
– Alle verdere bijkomende redactionele werkzaamheden.

Is dit jouw droomstage? Ben je 3e of 4e jaars HBO studente aan een relevante mode-of stylingopleiding én ben je 5 maanden beschikbaar? Stuur dan snel een motivatiebrief en cv met foto naar redactie@cosmogirl.audax.nl o.v.v. Mode & beauty stagiaire.

Wij krijgen veel verzoeken binnen, dus zorg dat je er met je brief en motivatie uitspringt, zodat we weten dat we jou moeten uitnodigen!