Zeeman komt met gloednieuwe sneakers!

Zeeman wilde erachter komen waarom sneakers eigenlijk zo duur zijn. Om daar achter te komen is de winkelketen zelf twee soorten sneakers gaan maken. Eén extreme sneaker, gemaakt zoals dure merken dat doen, en één eenvoudige sneaker, gemaakt op de eenvoudige Zeeman manier. Allebei toffe sneakers, maar met een groot verschil in prijs.

Hybrid Z

De extreme schoen heet de ‘Hybrid Z’ sneaker en hiervoor is de aanpak overgenomen van andere dure merken uit de fashion- en sneakerindustrie. De sneaker maakt een echt fashion statement met zijn unieke en opvallende design. Deze sneaker komt met een beperkte oplage van maar 500 stuks op de markt, waardoor die super exclusief is! Rondom de sneaker is een grote campagne gestart waar onder andere grote influencers aan meewerken zoals Lizzy van der Ligt, Yuki Kempees en Sanne Poeze van GirlonKicks.

Zeeman

Er zijn twee manieren om deze exclusieve sneaker te bemachtigen: schrijf je vóór 29 mei 12.00 uur in voor de raffle op www.hybriddrop.com. Lukt dat niet, dan kun je ‘m ook nog scoren in de speciale pop-up store in Amsterdam of Antwerpen op 31 mei en op 1 en 2 juni. Wees er op tijd bij, want er zijn dus maar een beperkt aantal sneakers!

De Hybrid Z is verkrijgbaar in maat 37 tot en met 45. Omdat deze extreme sneaker dus onder andere gemaakt wordt op de manier zoals dure merken dit doen, hangt hier dan ook een prijskaartje aan. De sneaker kost namelijk €200.

Wist je ook al dat Vans met exclusieve Harry Potter schoenen komt?

Verkooppunten

Nederland: Hobbemastraat 3, Amsterdam
België: Kloosterstraat 60, Antwerpen

De winst die Zeeman met de Hybrid Z maakt, gaat naar het goede doel dat Zeeman al 14 jaar steunt: Save Our Sisters in India.

Lees hier 5 tips voor het editen van je Insta foto’s!

Basic Z

Tegenover de extreme Hybrid Z sneaker, staat de Basic Z. Voor deze sneaker heeft Zeeman zijn eigen werkwijze gevolgd. Het is een eenvoudig ontwerp, maar met goede materialen als basis. De sneaker is in grote aantallen gemaakt (lees: 20.000 stuks) en met het vervoer hiervan is er geprobeerd de kosten zo laag mogelijk te houden. Er is geen dure reclame ingezet, waardoor Zeeman erin geslaagd is om een kwalitatieve basic sneaker te maken, voor de laagst mogelijke prijs. De Basic Z is verkrijgbaar in maat 37 tot en met 45 en is vanaf 1 juni te koop in 600 Zeeman winkels en in de online webshop. En je zal steil achterover staan van de prijs, want deze sneaker is namelijk maar…. €12,99!

Meer info over de sneakers lees je op www.zeemansneakers.com.

zeemanzeeman

LEES OOK:

Beeld: Zeeman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen