Leer

How to style: leer

We zagen leer al voorbij komen in de nieuwste fashion trends en wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Van leren rokken tot leren jumpsuits, het kan allemaal. Heb jij in de shopping van vorige week een aantal leuke leren items gezien en wil je weten hoe je deze het beste kunt combineren? CG! to the rescue!

Leren rok

Zeker nu het officieel herfst is, zijn leren rokken superleuk in combinatie met een trui en een panty. De trui en de panty zorgen voor warmte. Zo kun je toch een leuk leren rokje dragen without freezing.

leer

Leather pants

Leren broeken zijn wat makkelijker te combineren en ook perfect voor het koude weer. Ze houden je benen namelijk lekker warm! Je kunt een leren broek combineren met een leuke blouse of een warme trui.

Leer  Leer

Leren top

Een leren top is perfect voor een wat gewaagdere outfit. Ga je naar een festival of feestje? Met zo’n leren look zijn all eyes on you bebe.

Leer  Leer

Leren jurk

Wanneer je een leren jurk goed combineert, kan het heel leuk staan en zeker in de herfst. Draag er een t-shirt onder of maak de look wat chiquer en ga voor een hakje.

Leer 

Leren jumpsuit

Aan een leren jumpsuit hoeft niet veel aan gedaan te worden. Style je look met leuke accessoires!

Leer Leer

Leren hoofdaccessoires

En over accessoires gesproken: er zijn genoeg accessoires met een leer effect! De bekende baret en baker hat zijn er ook in leer.

Leer 

Long story short: leer is super easy te combineren. Welke look spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten op Instagram @cosmogirl_nl

LEES OOK:

Beeld(en): Instagram @rosaandthecity en Pinterest

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen