Tijd om een binge break te nemen van rom-coms als Sierra Burgess is a Loser, To All The Boys I’ve Loved Before en The Kissing Booth, en de creepiest films aller tijden te gaan kijken! Want wat is Halloween zonder dat je jezelf zo bang maakt dat je niet meer durft te slapen? Dus koop wat lekkers, trommel je squad bij elkaar en maak jezelf klaar voor een avondje vol geschreeuw.

 

The Haunting of Hill House

Oké beetje verwarrend, we hadden het over films en we beginnen met een serie… Maar! Deze Netflix serie is super creepy en het mooie ervan is, je kunt dus ook nog eens heel de nacht door bingen!

 

Paranormal Activity

Deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, is één van de beste horrors ever. Het gaat over een jong stel die een demon in hun huis heeft waardoor er allemaal rare dingen gebeuren.

 

A quiet place

Wat als je in een wereld leeft waar je geen geluid mag maken omdat er anders mysterieuze moordende wezens op je af komen? Tijdens het kijken van deze film durf je zelf amper geluid te maken.

 

The Haunted Mansion

Deze klassieker van Disney, met Eddie Murphy, is eng maar ook grappig en een goede keuze voor een gezellig Halloween avondje met je vriendinnen.

 

Battle Royale

Stel je voor, je gaat op schoolreisje en ineens beland je met je klasgenoten op een eiland waar jullie elkaar moeten vermoorden tot er één iemand overblijft. What the… Ja, dat is Battle Royale.

 

ParaNorman

Wel behoefte aan een Halloween film, maar geen zin om met het licht aan te slapen? Ga dan voor ParaNorman, een stop motion film over een jongetje dat met geesten kan praten.

 

The Craft

Hoogstwaarschijnlijk heb je deze film nog nooit gezien. Het komt namelijk uit 1996, maar het is een typische highschool chick flick. Het gaat over een groep vriendinnen die heksen zijn. Het is zeg maar de creepy versie van Mean Girls.

 

The Conjuring

Als je deze durft af te kijken met je ogen open en daarna rustig kunt gaan slapen, ben je wel echt een badass!

 

The Posession

Na het kijken van deze film denk je wel twee keer na over het kopen van een een tweedehands item…

 

Warm Bodies

Zou je verliefd kunnen worden op een zombie? Warm Bodies is de perfecte Halloween film voor als je toe bent aan wat romantiek. Oh en Dave Franco speelt er ook in, just saying.

 

LEES OOK: 9x scary Halloween evenementen voor in je agenda

 

Fotografie: Pixabay