Ben je gek op quizjes? Je hoeft je er niet voor te schamen, dat zijn we allemaal. Stiekem willen we namelijk gewoon testen hoeveel we van Taylor Swift af weten, wat onze wenkbrauwen over ons zeggen en nog belangrijker, welke magical power we zouden hebben. Gewoon omdat het kan. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van onze tien leukste testen. Veel plezier!

 

TEST: WAT VOOR GIRLBOSS BEN JIJ?

Natuurlijk rule jij the world, maar wat voor #girlboss zou jij zijn?
Ben je georganiseerd, of juist all over the place? Houd je van lezen, of doe je veel liever iets buiten de deur? Al deze dingetjes bepalen wat voor soort powergirl jij zou zijn. Doe de test en kom erachter wat voor girlboss jij bent!


 

TEST: WELKE GRIEKSE GODIN BEN JIJ?

In iedereen schuilt wel een godin, no matter wie je bent. De Griekse mythologie kent er veel, maar op welke lijk jij het meest?
Wij hebben vijf random vragen op een rijtje gezet. Beantwoord ze, en kom erachter op met welke Griekse godin jij de meeste personality traits deelt!
 

TEST: WAT ZOU JOUW MAGICAL POWER ZIJN?

Iedereen heeft wel een super power – en dan hebben we het niet over de ‘standaard’ dingen zoals vliegen, of vuurballen uit je handpalmen toveren (boooring). Maar wat dan wel? GIRL POWER! De magical powers in deze test zijn powers die je écht kunt hebben!
 

TEST: WAT IS JOUW SIGNATURE INSTAGRAM-FILTER?

Admit it: je spendeert uren scrollend op Instagram en bent minimaal een half uur bezig met zelf een foto posten. Al die filters ook… we get it. Daarom maken we het je makkelijk: doe de test en find your signature Instagram-filter! Scheelt je een hoop tijd én maakt je feed (nog meer) on point.
 

TEST: HOE SNEL BEN JIJ BANG?

Iedereen heeft wel een angst. Maar hoe snel je bang bent, ligt persoonlijk!
 
Schrik jij al bij het zien van je uitgelopen-mascara hoofd in de spiegel, of is er veel meer nodig om jou de stuipen op het lijf te jagen?

 

TEST: THE VAMPIRE DIARIES XXL

We worden nog steeds verdrietig als we terugdenken aan Elena, Bonnie en de Salvatore broers. Als je ook The Originals al hebt gekeken en aan het wachten bent op de nieuwe spin-off Legacies kun je niets anders dan afwachten en kijken of je alle antwoorden van deze quiz weet.
 

TEST: WAT VINDT HIJ VAN JE VRIENDINNEN?

Zowel je vriendinnen als je vriend zijn een belangrijk onderdeel van je leven. Maar wat nou als ze het niet met elkaar kunnen vinden? Wat vindt jouw vriend nou echt van je vriendinnen?

 

TEST: HOE GOED KEN JIJ TAYLOR SWIFT’S VRIENDJES?

Niemand schrijft betere breakup liedjes dan T-Swift. Ze is inmiddels dan ook een pro in haar hart laten breken, poor thing. T heeft de afgelopen tien jaar maar liefst 11 vriendjes gehad! Ook als ze never ever ever getting back together met ook maar één van hun, is het leuk om te onthouden waar ze haar inspiratie voor haar grootste hits vandaan haalde.

 

TEST: BEN JIJ WEL EEN ECHTE ’13 REASONS WHY’ FAN?

13 Reasons Why’ is misschien wel de meeste verwarrende serie ever. Er zijn zoveel details en geheimen die door elkaar heen lopen, dat het moeilijk is om ze allemaal te onthouden. Als jij denkt dat het jou wel is gelukt, maak dan deze 13 vragen. Zo houd je jezelf lekker bezig tot seizoen 3!
 

TEST: WAT ZEGGEN JOUW WENKIES OVER JOU?

Je wenkbrauwen kunnen veel vertellen over wat voor persoon je bent. Of je verlegen, een drama queen of heel erg zelfstandig bent is namelijk allemaal af te lezen aan de hand van jouw wenkies.

 

TEST: IS HIJ WEL EEN GOED VRIENDJE?

Of je nu een nieuwe bae hebt of jullie al een tijdje samen zijn, hoe staat jullie relatie er eigenlijk voor? Doe de test en check of hij nog wel een goed vriendje is of dat je hem heel snel moet dumpen…
 

TEST: WELKE RIVERDALE-GIRL BEN JIJ?

We all love Riverdale. Een avondje bingewatchen op Netflix is dan ook zeker geen probleem. Welke Riverdale-girl ben jij?

 

Fotografie: Pexels