Gescheiden

10x Dingen die je herkent als je ouders gescheiden zijn

Elk jaar krijgen maar liefst 53.000 kinderen te maken met de scheiding van hun ouders. Een scheiding kan super sad zijn en brengt een aantal veranderingen en helaas soms ook problemen met zich mee. Zijn jouw ouders gescheiden? Dan herken je deze dingen waarschijnlijk maar al te goed.

1. Feestdagen

Bij welke ouder ben je op eerste kerstdag, Pinksteren of Pasen? Ieder jaar moet je weken van te voren een planning bedenken.

2. Nieuwe lover

Ooit gaat dat moment komen dat je moeder of vader een nieuwe lover vindt. Hoewel je het hem of haar gunt, kan het niet alleen awkward zijn, maar is de kans er ook nog eens dat je diegene eigenlijk helemaal drie keer niks vindt.

3. Weer verliefd

Oh, en uiteindelijk ben je eigenlijk super blij dat je vader of moeder een nieuwe liefde heeft gevonden!

4. Spullen

Dat moment dat je dat ene shirtje bij je moeder hebt laten liggen, en nu je bij je vader bent de leukste outfit ever niet aankan. Sh*t!

Deze herkenbare dingen zeggen je ouders vast over je outfit

5. Alles keer twee

Het voordeel van gescheiden ouders is dat je je verjaardag, cadeautjes en je vakantie naar het buitenland keer twee kan doen. Uhm, score!

6. Sleutelbos

Je sleutelbos wordt verdrievoudigd dankzij de twee huizen waar je nu woont.

7. Huisdier

Natuurlijk gaat je huisdier niet om de zoveel tijd heen en weer reizen van huis. Dit betekent helaas dat je je huisdier ietsjes vaker en langer moet missen, snik.

8. Kamer

Om de een of andere reden is één van je twee kamers je favoriet. Daar ligt het bed fijner, staan je mooiste spulletjes, en die kamer houd je waarschijnlijk ook het schoonst.

9. Welk huis?

Je kent het wel: midden in de nacht schrik je opeens wakker en je hebt geen idee waar je bent. Ben ik nou bij mijn moeder of vader thuis?

Dit is hoe je in de toekomst op vakantie kan gaan zónder je ouders!

10. Vraag

Als je iets heel graag wilt, weet je eigenlijk wel aan wie je het moet vragen. Oh en de zin: ‘van mama/papa mocht het wel’ komt altijd van pas!

LEES OOK:

Beeld: Getty Images
Bron: Girlscene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen