Spelletjes

10x leuke games voor een spelletjesavond

Hoeveel nieuwe spellen heb jij gespeeld in het afgelopen jaar? Probably a lot, want door miss Cornelia was een game spelen met de fam een favoriete bezigheid van veel mensen. Heb jij ondertussen geen leuke spellen meer in de spelletjeskast staan? CG! zet de leukste spellen van dit moment op een rij.

Meer leuke spellen? Die check je hier!

Keer op keer - Dobbelspel

Keer op Keer

Dit easy spel waarbij je dobbelt en vakje kleurt, is snel gespeeld. Vandaar ook de naam, want na één keer wil je het nog een doen.

SHOP

Heb je deze al in de spelletjeskast liggen? Check dan Keer op Keer 2!

Ticket to Ride Europe - Bordspel

Ticket to Ride

In dit spel ga je met de trein op reis door Europa. Onderweg leg je nieuwe wegen aan, bouw je treinstations en moet je je tegenstanders te slim af zijn. Door de verschillende plotwendelingen in de game, blijft het tot het eind spannend wie er gaat winnen!

SHOP

Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstalig Kaartspel

Exploding kittens

Deze game klinkt niet zo lief, maar is hilarisch. Het is een soort Russian roulette, maar dan met kittens die kunnen exploderen.

SHOP

Scrabble XL - Extra grote letters en een draaiend bord

Scrabble XL

Wat dacht je van een potje Scrabble? Met dit speelbord heb je alles XL. Het speelbord, de letters, de spelregels… Zo kan je het spel ook goed spelen met je opa/oma! Daarbij kan je het spelbord draaien, waardoor niemand op zijn kop hoeft te lezen, handig!

SHOP

Heb je vaak een meningsverschil of een woord wel mag of niet? Doe dan ook de officiële woordenlijst voor Scrabble in je winkelmandje!

30 Seconds Herziene Editie - Bordspel

30 Seconds

Dit spel kennen we allemaal wel! 30 seconds is hi-la-risch. Omschrijf binnen 30 seconden aan je teamgenoten de vijf onderwerpen die op je kaartjes staan. Welk team is als eerste bij de finish?

SHOP

Als je de originele versie van 30 Seconds te moeilijk vindt, bestel dan hier de junior versie!

Ligretto Groen

Ligretto

Ligretto is een razendsnel spel, waarbij snelheid, goede combinaties en snelle reactie van groot belang zijn. Want more fun? Bestel dan ook de rode en blauwe versie, zodat je de game met nog meer mensen kan spelen!

SHOP

Monopoly Valsspelers Editie - Bordspel

Speciaal voor valsspelers

Speelt jouw broer/vader/opa ook altijd vals tijdens Monopoly? Pak ze terug met de valsspelers editie van het populaire bordspel!

SHOP

Escape Room The Game Basisspel (Startersset) - Bordspel

Escape Room The Game

Fan van escape rooms, maar in tijden geen van binnen gezien vanwege de huidige maatregelen? Met dit spel haal je de escape room gewoon naar je eigen huis! In deze box zitten maar liefst vier games en met een uitbreidingsset (€9,99 voor twee games bij Bol.com) kan je er meer bijkopen!

SHOP

Party & Co Ultimate - NL

Party & Co Ultimate

Party & Co zit vol leuke opdrachten die je samen met je team moet uitvoeren! Buikpijn van het lachen gegarandeerd.

SHOP

Party & Co Disney Princess - NL

Party & Co Disney

We saved the best for last! Check deze special edition van Party & Co met Disneyprinsessen! A great game voor een girlsnight.

SHOP

Meer leuke spellen? Die check je hier!

Beeld: Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen