10x Leuke games voor een spelletjesavond

Spelletjes spelen klinkt misschien een beetje lame, maar ga eens na: wanneer was de laatste keer dat je gezellig met je familie of vrienden een avond spelletjes hebt gespeeld in plaats van wéér met z’n allen te Netflixen? Best lang geleden hé? Nu we het coronavirus zo min mogelijk moeten verspreiden en daarom zoveel mogelijk thuis moeten blijven, is dit het ideale moment om wat meer tijd te besteden met je loved ones. Samen lachen, fanatiek bezig zijn, winnen en plezier hebben zijn de perfecte ingrediënten – just like the old days – voor een gezellig avondje spelletjes spelen met het gezin. Geen spelletjes meer in huis? Wij hebben de leukste (en nee, geen kinderachtige) gezelschapsspelen voor je gevonden om de quarantaine tijd wat leuker te maken.

10x Leuke games voor een spelletjesavond

 

Dit spel kennen we allemaal wel! 30 seconds is hi-la-risch. Omschrijf binnen 30 seconden aan je teamgenoten de 5 onderwerpen die op je kaartjes staan. Welk team is als eerste bij de finish?

spellen

30 seconds €29,99 BOL.COM

 

Ken je Wie Ben Ik nog wel van vroeger? Er is nu een hele nieuwe versie van het spel die is even more fun is: een Friends-versie! In het spel zitten niet alleen de zes hoofdrolspelers (Rachel, Monica, Joey, Chandler, Phoebe en Ross), maar ook andere personages, waaronder Gunther, Janics en Ursula Buffay.

wie ben ik

Guess who Friends €9,28 ETSY

 

Ligretto is een razendsnel spel, waarbij snelheid, goede combinaties en snelle reactie van groot belang zijn!

spel

Ligretto €12,49 BOL.COM

 

Speelt jouw broer/vader/opa ook altijd vals tijdens Monopoly? Pak ze terug met de valsspelers editie van het populaire bordspel. Ben je het originele spel zat? Er is nu ook hond-opoly, kat-opoly en paard-opoly!

spellen

Monopoly Valsspelers Editie €29,99 TOYS2PLAY

 

Het Jachtseizoen is leuk om te kijken op tv, maar nóg leuker om zelf te spelen! Werk als een team om de locatie van de voortvluchtige te achterhalen. Als dat geen family bonding is…

spellen

Het Jachtseizoen €24,99 €17,49 BOL.COM

 

Is het vrijdagavond en is het te laat om nog naar een escape room te gaan? Met dit spel haal je de escape room naar huis! Kunnen jullie binnen de tijd ontsnappen?

spellen

Escape Room €14,99 TOYS2PLAY

 

Party & Co zit vol leuke opdrachten die je samen met je team moet uitvoeren! Buikpijn van het lachen gegarandeerd.

spellen

Party & Co. Original €29,99 INTERTOYS

 

Grote kans dat je ouders bij dit spel zeggen: ‘dit speelden wij vroeger ook altijd’! Gelukkig maar, want dat scheelt weer (heel veel) uitleggen ;-).

spellen

Risk €44,95 BORDSPELLENSTORE

 

Steeds vaker verschijnen er (bord)spellen van je favoriete film of serie en aanschouw hier: het GOT bordspel!

spellen

Game Of Thrones The Board Game: Mother of Dragons €44,95 BORDSPELLENSTORE

 

Zoek je kansen, leg snel aan en scoor zo veel mogelijk punten. Bij Triominos gaat het niet alleen om inzicht, maar moet je ook tactisch spelen.

spel

Triominos €20,95 BOL.COM

LEES OOK:

Beeld: BOL.COM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen