Speelgoed 00s

10x Herkenbaar speelgoed voor kids uit de ’00s

Het speelgoed en fashion trends voor kids uit de ’00s was amazing. Denk aan schoenen met wieltjes in de zool of aan glibberig slime maken. CG! zet een aantal nostalgische items van vroeger op een rij!

Heelys. Bron: bol.com

Heelys

Remember this? Met een wieltje verstopt in de zool, kon je gewoon lopen zoals op elke andere schoen. Maar met een tik tegen de zool, plopte het verstopte wieltje eruit en kon je vliegensvlug over het schoolplein heen racen.

Slime. Bron: Getty Images

Slime

Een magisch goedje wat je zelf kon maken met lijm en vloeibaar wasmiddel. Als je dan ook een beetje kleurstof en glitters erbij deed, had je magic slime. Wist je ook dat je het slime spul gewoon kant-en-klaar kan bestellen? Check het hier.

musical.ly

Musical.ly

Remember the time vóór TikTok? Toen was er Musical.ly! Later is deze app veranderd naar TikTok en tegenwoordig weten we niet meer beter. Ben jij ook nog met deze app in de weer geweest of ben jij alleen van de TikTok-generatie?

Check ook: TikTok: wat is de hype erachter?

Space Scooter. Bron: ANP, Erik van 't Woud

Space Scooter

De Space Scooter stond op de wishlist van elk kind. Het is een step, maar dan net iets anders, want door het heen en weer bewegen van de voetplank ga je vooruit. Veel beter dan met je been jezelf afzetten! Wist je dat er ook Space Scooters zijn voor grown ups?

Schermafbeelding 2021 04 06 Om 15.05.39

Barbie Zeemeermin

This toy *hearteyes*. De Barbie Zeemeermin was magisch! Je had natuurlijk degene met een zeemeerminpakje aan, maar ook één die werkte op batterijen en écht kon zwemmen. Als je vroeger hebt misgegrepen, niet getreurd, want de Barbie Zeemeermin is nog steeds in de omloop en je kan haar hier kopen!

Teen Beach Movie 2. Bron: Pinterest/Spotify

Teen Beach Movie

Als je High School Musical en Camp Rock leuk vindt, heb je Teen Beach Movie probably ook gezien! Zo niet, zie hieronder de trailer. De hele film kun je checken op Disney+.

Flip de Beer. Bron: Pinterest

Flip de Beer

‘Hallo, daar ben ik weer. Ik ben Flip de Beer.’ Ken jij dit berenvriendje nog? En heb je ‘m wel eens op bezoek gehad?

Squeezie. Bron: Pinterest

Squeezies

First had je de stressbal en vervolgens kwamen squeezies in allerlei vormen en maten. In de vorm van een bal, hamburger, unicorn… Je kon het zo gek nog niet bedenken of er was een squeezie van.

Lelli Kelly schoenen. Bron: Lelli Kelly

Lelli Kelly schoenen

Ken je het liedje nog? ‘Lelli Kelly schoenen staan je zo goed! Het is de glamour voor aan je voet, oh yeah!’ (#sorrynotsorry als het liedje nu de hele dag in je kop zit.) Glamorous waren ze zeker met alle glitter en kleur!

Check hier major fashion inspo van TikTok #throughdecades

Dmguayhv4aavfzz

Bratz

And last but not least, de Bratz-poppen! Had jij een Yasmin, Cloe, Jade of Sasha? Als jij fan was, check dan ook deze kledingcollectie die geïnspireerd is op de Bratz poppen!

Wil je meer nostalgie of ben je een ’90s child? Check dan dit speelgoed van vroeger!

Hoofdbeeld: Getty Images| Beeld: Pinterest, Getty Images, Joe Kohen, ANP, Erik van ‘t Woud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen