Shoppen

10x Viral items op TikTok die opeens iedereen wil hebben

TikTok is een geweldige plek om nieuwe dingen te ontdekken. Of het nou handige hacks, DIY’s of websites zijn: TikTok is the place to be! Deze items gingen compleet viral en nu wil iedereen ze hebben.

burn after writing

Burn After Writing Boek

Het boek Burn After Writing en is geschreven door Sharon Jones. Het idee? Het boek is bestemd voor jou, en voor jou alleen. Met allerlei bijzondere vragen daagt deze privé journal je uit om een spelletje Truth or Dare met jezelf te spelen.

De vragen variëren van ‘The last time you said :”I love you”‘ tot ‘I wish I had never met’. Tijd om al je gevoelens, emoties en herinneringen uit te storten in dit boek dat alleen voor jouw ogen bestemd is.

SHOP
LED verlichting

Gekleurde LED-lampjes

Bijna elke famous TikTokker heeft ze: LED-lampjes die je kunt veranderen in verschillende kleuren. Deze strip met lampjes plak je op de randen van je muur en geven een supercool effect.

SHOP
mood squid

Mood squid

Het concept is eigenlijk supersimpel: een knuffel in de vorm van een octopus, die je twee kanten op kunt vouwen. Op de ene kant heeft de octopus een blij gezichtje, op de andere kant een boos gezichtje.

Vind je het lastig om bijvoorbeeld aan je boyfriend of girlfriend of ouders te laten merken in wat voor stemming je bent? Dan kun je gebruik maken van dit handige item! Vouw de octopus op de manier hoe jij je voelt, en iedereen ziet gelijk of ze een gezellig praatje met je kunnen maken, of je beter even kunnen laten.

SHOP
mascara

Telescopic mascara

De ‘miracle’ mascara van TikTok is de ‘Telescopic‘ mascara van L’Oréal Paris. Deze mascara bestaat al een paar jaar, maar is door TikTok nu weer super populair. De mascara heeft een klein borsteltje, wat juist zorgt voor die hele lange wimpers. Op TikTok laten verschillende TikTokkers zien dat de mascara zelfs de kortste wimpers een serieuze volume boost geeft. Willen wij ook!

SHOP
sterren projector

Sterren projector

Ook een favorite onder de TikTokkers: een sterren projector! Met dit kleine apparaatje kun je je kamer (of bijvoorbeeld badkamer) met één druk op de knop omtoveren tot een prachtige sterrenhemel

SHOP
Schermafbeelding 2020 11 04 Om 14.28.22

E.l.f. Cosmetics lip exfoliator

Een TikTokker noemde deze lipscrub een ‘game changer’ in haar beauty routine en een andere video over de scrub scoorde meer dan 100.000 likes! En dat terwijl deze lipscrub maar €5 kost.

SHOP
Schermafbeelding 2020 11 04 Om 14.31.07

Revlon föhnborstel

Deze haartool ging viral op TikTok nadat er filmpjes verschenen met hoe je in een korte tijd met deze föhnborstel de perfecte blowout creëert.

SHOP

Schermafbeelding 2020 11 04 Om 14.35.10

CeraVe Moisturising Lotion

Deze dagelijkse moisturizer is een groot favoriet onder Beauty bloggers, vloggers en TikTokkers!

SHOP
Schermafbeelding 2020 11 04 Om 14.40.53

E.l.f. Cosmetics Putty Primer

Deze primer zorgt zorgt ervoor dat je huid er glad en porie-loos uit ziet. Een dupe van dure merken, voor maar €9!

SHOP
Schermafbeelding 2020 11 04 Om 14.46.52

Paula’s Choice Exfoliant

Dit is hét product voor een smooth skin. Breng deze exfoliator drie keer per week aan met een watje op je huid, en you won’t be dissappointed.

SHOP

LEES OOK:

Bron: Today, Seventeen | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen