Zac.. je kwijlt al bij het idee van zijn geweldige lichaam en iedereen mag jou wakker maken voor een marathon High School Musical, maar natuurlijk is HSM niet de enige film waarin hij de hottie speelt.

De volgende keer dat jij en je squad samen zijn en twijfelen over een film, please consider one of these.

1. The Lucky One

In de film The Lucky One zien we Zac als soldaat. Hij komt terug van een missie in Irak en gaat op zoek naar de vrouw die hem lowkey heeft gered.

2. Baywatch

Waar gaat deze film ook alweer over? Geen idee, maar de helft van de tijd heeft Zac geen shirt aan so sign me up!

3. Hairspray

Zac speelt dreamboat Link Larkin, de hartenbreker die Tracy’s hart steelt. Samen proberen ze segregatie tegen te gaan.

4. Parkland

Neem even pauze met het leren van geschiedenis en kijk in plaats daarvan deze film. Parkland gaat over de schokkende gebeurtenissen in het Parkland ziekenhuis, na de moord op John F. Kennedy in 1963.

5. That Awkward Moment

Deze komedie gaat over verschillende jongens die op zoek gaan naar een betekenisvolle relatie, in plaats van een scharrel.

6. Neighbors

Zac speelt in Neighbors een student die de ‘oorlog’ aangaat met zijn buren. Zijn buren vinden het studentenhuis next door veel te luid en proberen hen weg te jagen uit de buurt. Als je toch bezig bent, kijk meteen deel 2! Daarin speelt Selena Gomez ook een grote rol.

7. New Year’s eve

Deze film gaat over hoe New Yorkers oud en nieuw vieren. In New Year’s Eve zie je Zac op zijn schattigst! Spoiler: Hij zoent Michelle Pfeiffer!

8. 17 Again

Zac speelt hierin een 17- jarige versie van Matthew Perry in deze A+ komedie. Deze gaat over een volwassen man die van zijn leven baalt, maar een kans krijgt om zijn tienerjaren opnieuw te doen.

9. Charlie St. Cloud

Bewaar nog een paar tranen voor deze film… Zac speelt een schuldgevoel geteisterde Charlie, hij ziet steeds vaker zijn kleine overleden broertje, die omkwam in een vreselijk ongeluk.

10. Me And Orson Welles

In Me And Orson Welles droomt Zac van een carrière op Broadway, wanneer hij deze aangeboden krijgt waant hij zich in de zevende hemel. Al snel gebeurt er allerlei narigheid waardoor zijn nieuwe leven lijkt in te storten.

Lees ook: Beauty tutorial: dubbele paardenstaart met strikjes