Celebs

11x Celebs die verrassende bijbaantjes hadden vóórdat ze beroemd werden

Everyone has got to start somewhere. Voordat deze celebs beroemd werden, hadden zij ook gewone bijbaantjes!

miley cyrus

Miley Cyrus

Voordat ze de hoofdrol in Hannah Montana kreeg, maakte Miley toiletten schoon! (en ja, dat vond ze leuk!). Tijdens de Tyra Banks Show onthulde ze: ‘Ik had een normale baan en ik vond het echt leuk. Ik werkte bij een bedrijf genaamd Sparkles Cleaning service en ik maakte huizen schoon. Ik was echt 11 en ik dacht “ik kan wel wc-potten schoonmaken“.’

Bvlgari Celebrates B.zero1 Rock Collection Getty Images

Zendaya

Voordat Z haar rol kreeg in Shake It Up, verkocht ze tickets in het Shakespeare Theater in California, waar haar moeder werkte. ‘Ik verdiende er niet echt geld mee, maar het was leuk om te doen‘, vertelde ze aan Teen Vogue.

Nme Awards 2020 Vip Access Getty Images

Taylor Swift

Tay groeide op on a Christmas tree farm en op diezelfde boerderij had ze dan ook haar eerste baantje te pakken. Zo vertelde ze aan Esquire in 2014, dat ze de eitjes van bidsprinkhanen van de kerstbomen af moest halen, zodat deze niet uit zouden komen zodra de kerstboom in huis stond. Tja, interessant bijbaantje.

Check ook: Dit is hoe oud de Disney prinsessen éigenlijk in hun films moeten voorstellen

London Celebrity Sightings October 10, 2020 Getty Images

Kanye West

Wist je dat Kanye vóór Yeezy ook al een baan in de fashion industrie had? Toen de rapper nog op high school zat, was hij een sales associate voor GAP. Hij vertelde aan Paper: ‘Ik denk niet dat ik toen al het idee had om kleren te maken, maar ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik mezelf wilde omringen met kleding.’ En nu heeft Kanye zelfs een collab met GAP! Talk about a full circle.

Kim Kardashian Getty Images

Kim Kardashian

Voordat Kim haar imperium bouwde, had ze een eigen eBay business onder de naam ‘kimsaprincess’. Ze maakte de kledingkasten van celebs schoon en verkocht hun kledingitems vervolgens online. Haar clients bestonden onder andere uit Cindy Crawford, Serena Williams, Nicky Hilton en Nicole Richie.

Nicki Minaj Getty Images

Nicki Minaj

Nicki Minaj werkte vroeger als serveerster bij een restaurant genaamd Red Lobster. Ze werd ontslagen nadat ze een stelletje confronteerde die haar pen hadden gestolen. ‘Ik hou van dealen met mensen, maar ik kan niet veel bullshit hebben, dus misschien was de horeca daarom niets voor mij‘, vertelde ze aan GQ.

Madelaine Petsch Getty Images

Madelaine Petsch

Voordat Madelaine de rol van Cheryl Blossom in Riverdale kreeg, had ze drie verschillende banen. In de ochtend opende ze een café, assisteerde ze een fotograaf en was ze een hostess voor een restaurant in Beverly Hills. Daarnaast deed ze audities voor verschillende rollen.

Eindelijk antwoord: dít is de signature lipstick van Cheryl Blossom

Harry Styles Getty Images

Harry Styles

Voor zijn 1D days, werkte Harry in een bakkerij. Hij werkte daar zelfs met Louis Tomlinson’s now- girlfriend, Eleanor Calder! Hij introduceerde de twee in 2012, wat Louis zelf aan Seventeen vertelde. ‘Eleanor was een vriendin van Harry. Ze werkten samen in de lokale bakkerij. Op een dag was Harry met wat vrienden en kwam zij ook, zo hebben we elkaar ontmoet’

Lily Collins Getty Images

Lily Collins

Op haar vijftiende was Lily al beginnend journalist, vertelde ze aan Haper’s Bazaar Singapore. ‘Ik schreef voor verschillende magazines in in Engeland.’

Check ook: Dit zijn alle hotspots uit de Netflix- serie Emily in Paris

Beyoncé Getty Images

Beyoncé

Beyoncé veegde vroeger de vloer in haar moeders haarsalon! ‘Toen ik zes tot negen jaar oud was, gaf ik altijd kleine shows voor de vrouwen die een hot press en curl wilden. Ook vond ik het leuk om met hen te praten,’ vertelde ze aan Essence. ‘Ik hielp met het opvegen van het haar, zodat ik mijn season pass voor Six Flags kon betalen.’ Nahw, cute!

Lady Gaga Getty Images

Lady Gaga

Lady Gaga was een serveerster in een Grieks restaurant, before The Fame Monster took over.

Bron: Seventeen | Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • wepea
    wepea
    Reactie: very appropriate post, i love it
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen