netflix

11x De beste tienerfilms om met je BFF’s te kijken op Netflix

BFF’s? Check. Popcorn? Check. Kussens en dekens? Check. Chill outfit? Check. Een leuke film om te kijken? Hmm… No worries, CG! helpt je op weg met dit lijstje met leuke films om op Netflix te kijken tijdens jullie (virtual) girlsnight. Zo hoeven jullie niet eindeloos te zoeken!

Tall Girl

In Tall Girl volgen we de 16 jaar oude Jodi die boven iedereen uitsteekt met haar 1,87 meter lengte. Hierdoor is ze erg onzeker, zeker omdat haar zus wel een ‘normale’ lengte heeft en ook nog eens meedoet met allerlei beauty wedstrijden. Als een Zweedse uitwisseling student bij haar in de klas komt, wordt ze weggeblazen door zijn looks en slimheid. Zal ze haar onzekerheid aan de kant kunnen zetten?

All Together Now

In All Together Now volgen we de altijd optimistische en getalenteerde muzikale middelbare scholier Amber Appleton (Auli’i Cravalho). waarvan haar leven allesbehalve stabiel is. Ze is dakloos en woont in een busje, maar dit is voor de buitenwereld een groot geheim. Amber heeft één grote droom en dat is om te studeren aan de universiteit Carnegie Mellon. Ze moet school zien te combineren met de dramaclub, haar lange werkdagen in een donuwinkel en het helpen van haar alleenstaande moeder in het huishouden. Het liefst slaat ze zich in haar eentje overal doorheen totdat haar dromen in gevaar komen. Dan moet Amber leren haar zelfgekozen familie leren te vertrouwen…

Sierra Burgess Is A Loser

Dé film waarin we verliefd werden op Noah Centineo! Sierra (Shannon Purser) is een slimme high school teenager, die eigenlijk een beetje tot de outcasts behoort. Maar dan wordt haar identiteit per ongeluk verwisseld met die van de populaire Veronica (Kristine Froseth). Aan Sierra de opdracht om een team met Veronica te vormen, zodat ze eindelijk haar crush (Noah Centineo) voor zich kan winnen.

The Perfect Date

En Noah zat niet stil, want er kwamen hierna nog veel meer leuke Netflix-films met hem! Brooks maakt een dating app om geld in te zamelen zodat hij naar de universiteit kan. Via de app krijg je hem als date voor de avond en past hij zich aan aan jouw wensen voor de perfecte boyfriend. In het begin is het allemaal leuk, maar uiteindelijk vindt hij het toch wel moeilijk om iedere nacht een andere date te hebben en zich voor te doen als iemand die hij niet is. Hij komt er langzaam achter wie hij zelf echt is en natuurlijk wordt hij dan verliefd…

Swiped

Nog een film met Noah! In Swiped zie je Noah Centineo als populaire college boy Lance Black. Hij haalt zijn tech savvy kamergenoot over om de ultieme hookup app te bouwen, maar – als we de slightly dramatic trailer mogen geloven – gaat dat een beetje tot heel erg mis. Klinkt interesting!

Op Instagram geeft Noah aan dat de film al ruim twee jaar geleden is opgenomen en dat zijn vader, Greg Centineo, ook een rolletje in de film heeft.

The Last Summer

Deze romcom vindt plaats in Chicago en gaat over de vier vrienden Griffin, Alec, Phoebe en Erin, die na de zomervakantie allemaal hun eigen weg zullen gaan op de universiteit. De personages zullen in de film flink worstelen met hun identiteit, de liefde en hun dromen, voordat ze aan dit nieuwe hoofdstuk van hun leven beginnen.

To All The Boys I’ve Loved Before

Deze film is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Jenny Han. Het verhaal gaat over Lara Jean Song die net als elke 16-jarige meid wel eens een crush ontwikkelt voor een hottie. Maar in plaats van hen te vertellen hoe ze zich voelt, schrijft ze liefdesbrieven die ze nooit verstuurd. Op de een of andere manier stuurt iemand (geen spoilers!), de brieven naar Lara Jean’s crushes, awkward!

Deel twee is nu ook te zien op Netflix.

The Kissing Booth

Elle en Lee zijn geboren op dezelfde tijd in hetzelfde ziekenhuis en zijn sindsdien al vrienden. Voor hun vriendschap bedenken ze regels waar ze zich beiden aan moeten houden. Eén regel is dat je niet met elkaars broers of zussen mag daten. Net jammer dat Lee een hele knappe broer heeft… Wist je dat Joey King en Jacob Elordi ook in het echt op elkaar verliefd werden? Inmiddels heeft Jacob een nieuwe vriendin…

The Kissing Booth 2 staat nu ook op Netflix.

#Realityhigh

Wanneer nerdy high-schooler Dani eindelijk de interesse wekt van een life-long crush, moet ze het opnemen tegen zijn ex: een social media celebrity.

Spf-18

De 18-jaar oude Penny Cooper heeft al jaren een crush op Johny Sanders Jr. (hé, daar is Noah Centineo weer!) en als zijn vader overlijdt, brengt dat ze nog dichter bij elkaar. Johny moet op een luxe huis in Malibu passen met zijn nichtje Camilla en Penny neemt hier even een bezoekje…

Step Sisters

In Step Sisters zie je Jamilah, een born to lead babe die haar hele leven onder controle lijkt te hebben. Ze is klassenvoorzitter, voorzitter bij haar studentenvereniging, captain van hun dansgroep en meer dan ready voor de volgende stap: een rechtenstudie aan Harvard. Pretty amazing. Maarre, klein probleempje: de rest van de meiden op school doet het iets minder goed. Aan haar de taak – of beter gezegd de eis – om ze op het rechte pad te krijgen.

Jamilah moet hen niet alleen leren dansen, maar ze moeten ook nog eens de grootste danscompetitie van het land zien te winnen. Krijgt ze het niet voor elkaar? Dan kan ze Harvard gedag kussen.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • will erectile dysfunction go away
    will erectile dysfunction go away
    Reactie: can erectile dysfunction be prevented https://erectiledysfunctionpillscvs.com/# top erectile pills
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen